Aisa bardzo ładnie jest, poza tym mi lekarz mowil w sobote ze wiecej niż 10 komorek to nie będzie, a było 17, wiec jeszcze trochę sytulacja może się zmienić, po nnastepne ja bym do końca nie sugerowała się tym co mówi ta Pani przez duże P bo chyba trochę za słabo to jej wyszla stymulacja;-P a tak serio jakość i ilość komórek zależy od prowadzonej stymulacji, wiec zle dawki leków, same leki mogłybyć nie dla Ciebie.. btw czytałam artykul w którym porównywali statystyki pacjentek stymulowanych menopurem i jakims tańszym odpowiednikiem, i nie zgadniesz co, z artykulu menopur jest lepszy;-P co do komorek to nie ma co się rozpisywać będą piękne zarodeczki;-)
dorotav w pracy jakos było, zagonili do roboty i czułam ze nie daje rady ale jakos było... gorsze jest to ze mój mąż stwierdził, że on nie jest w stanie ta drogą dłużej isc, jest nie zgodna z jego przekonaniami..wiec chyba już w ogole wszystko się rozsypie..
dorotav w pracy jakos było, zagonili do roboty i czułam ze nie daje rady ale jakos było... gorsze jest to ze mój mąż stwierdził, że on nie jest w stanie ta drogą dłużej isc, jest nie zgodna z jego przekonaniami..wiec chyba już w ogole wszystko się rozsypie..
Ostatnia edycja: