reklama
kasik36
Fanka BB :)
Juz poleguje w domu na kanapie ale przyznam sie, ze ze szpitala pojechalam do pracy ale tylko na godzinke, zrobilam najwazniejsze rzeczy i do domu. Lezymy z M i ogladamy filmy na dysku
Olusia a co u Ciebie?
Olusia a co u Ciebie?
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
dziewczyny ja brałam menopur 300 przez 15 dni stymulacji, więc jest to do przeżycia i zazdroszczę Wam, że nie potrzebujecie takich dużych dawek
Anulla nie ilość, tylko jakość komórek jest wazna, ja mialam az 5 zdegenerowanych, a niby taka zdrowa jestem, chyba nie do końca;-P a wy staraczki dużo hormonow i nie slyszalam o zdegenerowanych komórkach, w ogole skąd to się bierze?
aga a ile pecherzykow miałaś? ja miałam 225 (przez dwa dni) a potem 150 i na końcu 75 , co dalo 23 pęcherzyki więc rozwaliłoby mnie przy większych dawkach;-P
miałam 7 pobranych z czego 6 dojrzałych.
dorotav
Fanka BB :)
aga17070, w zeszłym tygodniu mavi oferowała DHEA eljot, ale o ile pamiętam ten tydzień jest na wyjeździe, może napisz do niej PW. Dhea jest ciężko dostać ogólnie, braki w hurtowniach, odpowiednik jego jest stymen tylko on ma małą dawkę 10mg.
Olusia, co u Ciebie dzisiaj ?
Quinnie, dzięki za pamięć, z moim pęcherzem troszkę lepiej biorę urosept i vit.C. Mam nadzieję, że u Ciebie już wszystko się poukładało.
Lilia, jak po wakacjach ? zadowolona ? super że już jedziesz po leki razem z Jo.M. przetrzecie mi szlaki i znowu będzie dobra passa z wysokimi betami, czas na nas :-)
andzia.m, piękna trójeczka się szykuje no i do tego jaka data, trzymam kciuki
Aisa_77, co do encortonu to już wszystko wiesz, ja tylko dodam że miałam jego odpowiednik methyperd 4mg od 1dc 2x2.
komóreczka, witaj na forum, świetny wynik jajek pięknie rosną, będzie z czego wybierać. Trzymam kciuki. Punkcja to pikuś w porównaniu z oczekiwaniem na bete po transferze.
kasik36, super !!! tylko kobieto leż i odpoczywaj, bo przyjadę ;-)
Aisa79, rozwód ? ciekawa jestem co na to mąż ?
dulano85, zmiana kliniki na pewno pomoże, świeże spojrzenie i nowe podejście i będzie upragniony efekt. Wykorzystaj czas na podreperowanie organizmu. Zazdroszczę zmiany mieszkania, nam się też marzy ale póki co to walczymy o maleństwo, potem się pomyśli nad zamianą.
Jutro będzie piękny dzień dla Was dziewczynki. Trzymam kciuki
SIERPIEŃ
26: Mimozama - udany transfer
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: komóreczka - punkcja
27: Aisa79 - podglądanie pęcherzyków
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: andzia.m - punkcja
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: komóreczka - punkcja
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
WRZESIEŃ
02: Asia_77 - wizyta
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna
PAŹDZIERNIK
01: Agulla84 - genetyk
Olusia, co u Ciebie dzisiaj ?
Quinnie, dzięki za pamięć, z moim pęcherzem troszkę lepiej biorę urosept i vit.C. Mam nadzieję, że u Ciebie już wszystko się poukładało.
Lilia, jak po wakacjach ? zadowolona ? super że już jedziesz po leki razem z Jo.M. przetrzecie mi szlaki i znowu będzie dobra passa z wysokimi betami, czas na nas :-)
andzia.m, piękna trójeczka się szykuje no i do tego jaka data, trzymam kciuki
Aisa_77, co do encortonu to już wszystko wiesz, ja tylko dodam że miałam jego odpowiednik methyperd 4mg od 1dc 2x2.
komóreczka, witaj na forum, świetny wynik jajek pięknie rosną, będzie z czego wybierać. Trzymam kciuki. Punkcja to pikuś w porównaniu z oczekiwaniem na bete po transferze.
kasik36, super !!! tylko kobieto leż i odpoczywaj, bo przyjadę ;-)
Aisa79, rozwód ? ciekawa jestem co na to mąż ?
dulano85, zmiana kliniki na pewno pomoże, świeże spojrzenie i nowe podejście i będzie upragniony efekt. Wykorzystaj czas na podreperowanie organizmu. Zazdroszczę zmiany mieszkania, nam się też marzy ale póki co to walczymy o maleństwo, potem się pomyśli nad zamianą.
Jutro będzie piękny dzień dla Was dziewczynki. Trzymam kciuki
SIERPIEŃ
26: Mimozama - udany transfer
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: komóreczka - punkcja
27: Aisa79 - podglądanie pęcherzyków
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: andzia.m - punkcja
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: komóreczka - punkcja
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
WRZESIEŃ
02: Asia_77 - wizyta
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna
PAŹDZIERNIK
01: Agulla84 - genetyk
Dziewuszki ja Was non stop podczytuję bo się chyba już uzależniłam choć za bardzo się nie wypowiadam bo jak wiecie u mnie aktualnie czarna rozpacz, ale wydaje mi się że z każdym dniem powoli wracam do rzeczywistości.
Powiem Wam, że ja to mam policystyczne jajniki w pełnym tego określenia znaczeniu. AMH 12,7. Byłam stymulowana Puregonem przez 9 dni po 150j. i wyhodowałam na tym 21 pęcherzyków, czyli miałam hiperkę pełną gębą... W każdym bądź razie z 21 pobranych pęcherzyków okazało się, że mam 18 dojrzałych komórek, byłam w ciężkim szoku takiej ilości. Wybrali 6 najładniejszych i 5 się zapłodniło... Wszystkie 5 zarodków dotrwało do stadium blastocysty. Za 1 razem podali mi blastusia 3AA, za drugim transferem dostałam 2AA i 2BB (a miałam zabrać dwa blastusie 2AA ale po rozmrożeniu jeden dostał BB) na zimowisku mam jeszcze 2BB i 1BB.
Mąż mój ma prawidłowe nasienie, ale tak rozmawialiśmy że przy kolejnej punkcji to jednak wolelibyśmy dopłacić do IMSI, a do kolejnej stymulacji wolałabym pójść na jakość a nie ilość.
Zdaję sobie sprawę, że te 21 pęcherzyków wyczerpało mi dość poważnie rezerwę jajnikową...
Ale póki co żadne transfery mi nie w głowie...
Kasik dbaj o siebie!
Olusia pisz co u Was!
Pozdrawiam Wszystkie :*
Powiem Wam, że ja to mam policystyczne jajniki w pełnym tego określenia znaczeniu. AMH 12,7. Byłam stymulowana Puregonem przez 9 dni po 150j. i wyhodowałam na tym 21 pęcherzyków, czyli miałam hiperkę pełną gębą... W każdym bądź razie z 21 pobranych pęcherzyków okazało się, że mam 18 dojrzałych komórek, byłam w ciężkim szoku takiej ilości. Wybrali 6 najładniejszych i 5 się zapłodniło... Wszystkie 5 zarodków dotrwało do stadium blastocysty. Za 1 razem podali mi blastusia 3AA, za drugim transferem dostałam 2AA i 2BB (a miałam zabrać dwa blastusie 2AA ale po rozmrożeniu jeden dostał BB) na zimowisku mam jeszcze 2BB i 1BB.
Mąż mój ma prawidłowe nasienie, ale tak rozmawialiśmy że przy kolejnej punkcji to jednak wolelibyśmy dopłacić do IMSI, a do kolejnej stymulacji wolałabym pójść na jakość a nie ilość.
Zdaję sobie sprawę, że te 21 pęcherzyków wyczerpało mi dość poważnie rezerwę jajnikową...
Ale póki co żadne transfery mi nie w głowie...
Kasik dbaj o siebie!
Olusia pisz co u Was!
Pozdrawiam Wszystkie :*
reklama
andzia.m
Zaangażowana w BB
Dzięki Dorotka! Ciekawe co z tej 3-ki wyjdzie? Zaczyna się stresik.
A co u Ciebie? Co z tymi bakteriami, ogarnięte? Jak się wyśpię po punkcji to 29 od rana czekam na wiadomości od Ciebie i mam nadzieję że przestaniesz się lenić ;-) tylko weźmiesz się konkretnie za stymulacje :-) Trzymam kciuki Kochana!
A z kalendarium jesteś niezawodna, dzięki! :-)
A co u Ciebie? Co z tymi bakteriami, ogarnięte? Jak się wyśpię po punkcji to 29 od rana czekam na wiadomości od Ciebie i mam nadzieję że przestaniesz się lenić ;-) tylko weźmiesz się konkretnie za stymulacje :-) Trzymam kciuki Kochana!
A z kalendarium jesteś niezawodna, dzięki! :-)
Podziel się: