reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny :-) Dla maluszka zniosę wszystko. Nawet te głupie stawy mnie nie powalą. Dopiero skończyłam niedawno 7 miesięczne leczenie i myślałam, że jestem w remisji. Dam radę :-)

Aisa przykro mi ze tak cie boli.. moze wez paracetamol zebys sie lepiej poczula....:tak:

Kasik
ciesze sie ze juz jest lepiej.. a laska sie nie przejmuj i jej glupim gadaniem.. bo nomalnie nie da sie takich glupot sluchac jak ona mowi i jej rodzice...widac ze malo sie starala i nie wie co to znaczy....:tak:

Dorotka pod prysznicem super... od razu lepiej jak sie czlowiek wykapal i odswiezyl.. ale czuje po sobie ze jestem slaba...

aisa a kto da rade jak nie ty??
kasik oby te plamienia się skonczyly w ogole, najważniejsze ze ginekolog pod ręką, do usg blisko:-p zycze spokojnej nocy..

Witam was dziewczynki :)
Pare dni mnie nie bylo....troche mi sie w zyciu poprzestawialo :( i niestety nie mialam czasu zajrzec na forum, a tu widze troche sie dzieje....

Kasik kochana trzymam za was kciuki &&&&&

Asia77 super ze zarodeczek juz czeka....to znaczy , ze niedlugo bedzuesz juz w ciazy :)

Anulla28 juz trzymam kciuki za transfer &&&&&

Za was wszystkie zroniez dziewczynki nieustannie kciukam i przepraszam ze nie pisze do kazdej z osibna, ale przyznam szczerze, ze nie jestem w stanie nadrobic tych paru dni....czytalam tak tylko pobierznie :(

Olusia mam nadzieje ze u was wszystko ok

Dorota a jak tam twoj pecherz ?

Witam dziewczynki po weekandzie.

Inka26
- Dziewczyny Ci już pisały o Twoim wyniku cytomegalii i ja to potwierdzam . Wysokie IgG świadczy o przebytym zakażeniu i organizm ma przeciwciała czyli w przyszłości jak będziesz miała kontakt z osobą chorą to organizm się sam obroni tymi przeciwciałami. A w sprawie polipów to niestety Twój gin nie ma racji że one w ciąży nie przeszkadzają. Też raz miałam odwołany transfer właśnie z powodu polipa. Lekarz powiedział że nie zaryzykuje podania zarodka w sytuacji gdy jest coś w macicy. Ogólnie to już 3 razy miałam usuwane polipy bo one lubią się odnawiać.

Aisa79 - Pytałaś o farbowanie włosów. Ja podobnie jak dziewczyny farbowałam sobie jeszcze przed transferem.

Asia77 - Cześć , mam nadzieję że dr B przyniesie Ci szczęście. To kiedy zaczynasz ?

Solostar - Kochana bardzo mi przykro że się nie udało.:no: Co teraz zamierzasz ?

Olusia - Widzę że mdłości się rozkręcają , no cóż takie uroki ciąży:-). Jak będziesz wiedziała kiedy wychodzisz to daj znać.

Kasik
- I jak tak lokatorka. Z tego co pisałaś to trafiła Ci się chyba taka co ciążę ma z przypadku i najlepiej jakby jej nie było. Normalnie nie ma sprawiedliwości na tym świecie. No nic odpoczywaj sobie i też oczywiście daj znać jak będzie wiadomo coś nowego.

Anulla28 - Trzymam kciuki za transfer:-)

Kate_p7 - Nie wiem co mam Ci powiedzieć o tych Twoich weryfikacjach bo przeważnie w 3, 6 dniu po transferze robiły dziewczyny bete przy podaniu blastusi. 1 dzień dla zarodka na tak wczesnym etapie może znaczyć dużo. O testach w ogóle zapomnij. Tutaj nie raz dziewczyny z wysoką betą robiły a drugiej kreski nie było. Nie denerwuj się. Jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni. Najważniejsze że beta 0-owa nie jest i tego się trzymajmy:-)

Zula - Na chwilę obecną mogę powiedzieć że mogę być w Katowicach 29 ale potwierdzę to może w środę bo przyjechali znajomi na wakacje do nas nie wiem jeszcze czy w piątek będą u nas czy nie. Dam znać. Jak coś to spotykamy się w piątek.

reklama
Witajcie dziewczyny

dorotav – trzymam kciuki za piątkową wizytę, żeby dr dał zielone światło na podejście do stymulacji :tak:

Olusia – maluchy rosną, cudnie :-) Wstępnie pytam gdzie jest ten Twój Szpital??

zula - generalnie powinnam mieć czas. A jaka godz. wchodzi w grę??

Jo.M. - co u Ciebie słychać?? Jak stymulacja??

kiki - jak się masz??

Ja jestem już w PL, w tym tygodniu jadę zakupić leki do stymulacji :-)

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Do góry