reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
asia trzymam kciuki, żeby Ci się udało;-) oby eskimosek z wami został;-)

aisa a ty czemu tak se czujesz od hormonów? paracetamol można brać, ibuprofenu nie wolno...

Ostatnia edycja:
Aisa, możesz brać paracetamol nie zaszkodzi pęcherzykom, byleby nie brać ibupromu. Może to zmiana pogody tak wpływa na Twój układ kostny, ciepła kąpiel, potem do łóżka, wygrzej się, a w razie gdyby to jakieś przeziębienie się do Ciebie dobijało to weź witaminę C, pij herbatki malinowe.

Kate nie wiem, mam przewlekłą chorobę stawów, a w ulotce chyba gonapeptylu napisane jest, że wywołuje bóle stawów.Pewnie dlatego mnie to tak boli. No nic muszę przecierpieć. Takie zwykłe leki przeciwbólowe mi nie pomogą :-(

Dorotav, wlasnie aplikator by się przydał. Ale solo chyba nie można go kupić? Kiedyś miałam przy jakimś leku pamietam.

Martolek, masz tak jak ja, tylko jeden. Ale mam nadzieje ze to będzie właśnie ten jedyny :)

to tak jak dorota pisala ciepła kąpiel i może jakismasarzyk od ślubnego ;-) ale jeżeli to reumatoidalne czy cos podobnego to współczuje;-( ale paracetamol chociaż przytłumi bol, da się przespać;-) już nie długo, wytrzymaj jeszcze troszkę , to wszystko jest tego warte ;-P

reklama
Do góry