reklama
genna
Fanka BB :)
Kate po punkcji możesz miec jakies zapalenie , mnie sie cos przyplątało za pierwszym podejściem . Transfer miałam ale dostałam tez antybiotyk na 7 dni
genna kurcze ale najbardziej irytujące jest to ze nie można się tam dodzwonić, w sumie mi się pogorszyło po transferze, a ja w ogóle jestem specjalnej troski i wszystko łapie...
ale skoro dostalas antybiotyk to znaczy ze jak wezme taką malusińską daweczke to mi nie zaszkodzi ;-) to ja lece po pimafucort do lodówki ;-P
ale skoro dostalas antybiotyk to znaczy ze jak wezme taką malusińską daweczke to mi nie zaszkodzi ;-) to ja lece po pimafucort do lodówki ;-P
genna
Fanka BB :)
Kate ja akurat miałam tabsy do połykania a pamifucin nie jest czasem dowcipny?
genna dostałam pimafucin od lekarza, a mam jeszcze pimafucort w domu bo mnie cewka swędzi i piecze a na to nic nie dostałam...wiec zanim się dodzwonię tam to sobie zaaplikuje, boje się bo teraz nie wiadomo co można a czego nie można.. bo nie wiadomo co wchodzi w interrakcje z luteina czy estrofemem i w ogole..
aisa a bierzesz gonapeptyl i menopur? bo wtedy dziwne badania wychodzą anestezjolog mówiła...
aisa a bierzesz gonapeptyl i menopur? bo wtedy dziwne badania wychodzą anestezjolog mówiła...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kate ja po punkcji mialam bolesci brzucha, przy sikaniu bolal mnie brzuch mialam wrazenie ze mi tam rozrywa, brzuch mialam powiekszony... bralam antybiotyk przez 7 dni 2x1...
A ja czekam na USG.. wstawac nie moge dalej... bede jechac na lozku na badanie.... moze cos sie zmieni po badaniu...
Pozdrawiam dziewczyny.... :-)
A ja czekam na USG.. wstawac nie moge dalej... bede jechac na lozku na badanie.... moze cos sie zmieni po badaniu...
Pozdrawiam dziewczyny.... :-)
gonapeptyl wzięłam godzinę przed badaniem bo tak mialam zapisane we wskazaniach. Ogólnie mnie nie dziwią obniżone wyniki bo mam chorobę autoimmunologiczna ale ostatnio było dobrze, a teraz jak powinno być to nie jest.
Pewnie dlatego włosy mi tak wypadają.
Pewnie dlatego włosy mi tak wypadają.
Olusia a jak się dzisiaj czujesz? to dzisiaj będziesz podróżować czterokołowcem na usg;-) coż za wyszukany srode transportu, może jeszcze windą towarową, zarcik oczywiście..lez i nie wstawaj
ehh mam w dupie tego grzyba, w sumie dokładnie tam jest;-P ide do internisty prędzej nfz mi pomoze niż invicta gdzie zostawiliśmy z mężem kilkanascietysiecy..
a jak wy dziewczyny znosicie hormony itd.? bo ja już w nic się nie mieszczę i mysle tylko ze jak będzie ciąża to se nowe ciuchy kupie, dla ciężarówy oczywiście;-), ale powrot do pracy i moich anorektyczek mnie wykończy psychicznie, bo przytyłam az 4 kg!! nie długo rozmiar 40/42 , mozebyc nawet 44 byleby ta upragniona ciaza była...
aisa psikro mi;-(
ehh mam w dupie tego grzyba, w sumie dokładnie tam jest;-P ide do internisty prędzej nfz mi pomoze niż invicta gdzie zostawiliśmy z mężem kilkanascietysiecy..
a jak wy dziewczyny znosicie hormony itd.? bo ja już w nic się nie mieszczę i mysle tylko ze jak będzie ciąża to se nowe ciuchy kupie, dla ciężarówy oczywiście;-), ale powrot do pracy i moich anorektyczek mnie wykończy psychicznie, bo przytyłam az 4 kg!! nie długo rozmiar 40/42 , mozebyc nawet 44 byleby ta upragniona ciaza była...
aisa psikro mi;-(
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kate a zebys wiedziala ze czterokolowcem bede jechac i bede jechac winda...
chyba ze mi na oddziale zrobia ale tego to jeszcze nie wiem...
ja nosze rozmiar 38/40 zalezy jaki ciuch... przybralo mi sie przez hormony... ech.. no ale teraz to juz odchudzac sie nie bede
teraz kazdy kg kocham
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Podziel się: