reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate ja mam cykl sztuczny, czyli biorę estrofem i pewnie od soboty luteinę, bo na 28.08 mam transfer blastusia. No ja do kolejnej stymulacji jakby co podejdę jeszcze raz w Invikcie, ale ostatnia próba jakby była potrzebna, to zmienię klinikę. Bo nie zamierzam być prowadzona przez 10 lekarzy i mam nadzieję, że podczas stymulacji uda mi się jednak być u jednego lekarza.

reklama
Dziewczynki ja tak na szybko.... pisze z tel... wczoraj do poludnia zaczelam plamic na czerwono, przerazilam sie, wzielam mojego i od razu pojechalismy do szpitala na IP i jestem w szpitalu na obserwacji...mialam robione badania m.in morfologia, mocz, progesteron, estradiol, bete oraz USG.. Na USG 2 zarodki z serduszkami, jeden zarodek ma 0,42 cm a drugi 0,46 cm oraz krwiak z ktorego prawdopodobnie poleciala krew... leze plackiem i biore leki... progesteron 80,2 a estradiol 1970, beta z 27 dpt z wczoraj powyzej 47 tys - tak mowil lekarz, chyba ze ja zle zrozumialam lekarza.. ale to sie dowiem jutro... dziewczyny strasznie sie boje.... :-(

Olusia, na pewno będzie dobrze, krwiak się oczyści, maluchom nic nie będzie są silne. Przypomnij sobie naszą Jogo, też miała krwiaka, wyleżała go a teraz szykuje się do porodu. Wyniki prg i bety super. Trzymaj się i bądź dzielna, myśl pozytywnie. Trzymam kciuki.

Olusia trzymaj się. Maluchy dadzą radę. Krwiaczek się oczyści i będzie wszystko dobrze. Jesteś w szpitalu to najważniejsze, to zajmą się Tobą i maluszkami. Beta i wyniki są ok, więc odpoczniesz i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki za kropeczki i nie denerwuj się. Trzymam kciuki za Was :tak:

Olusia będzie wszystko dobrze, wyniki są ok, a krwiaczki niestety się zdarzają ale jak piszą dziewczyny niejedna dała radę krwiaczkowi. Maluszkom biją serduszka. To musi być piękny widok. Krwiaczka pokonasz, a my będziemy trzymać za Ciebie i dzieciaczki bardzo mocno kciuki.

mi mi gratuluję przyrostu

Dorota super, że nie ma tych wstrętnych bakterii. Czy to oznacza, że teraz już bedziesz mogła podejść do stymulacji?

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia wierze, ze sie wystraszylas ale jestes pod opieka, wyniki bardzo dobre wiec krwiak sie oczysci i bedziesz sie rozkoszowac nudna ciaza :)

mimi beta super, wystarczy jak przyrasta 66% co 48 godzin a u Ciebie wiecej wiec jest baaaardzo dobrze :)

Anulla kate jest chyba z warszawskiej Invicty, nie z gdanskiej ;) Co do progesteronu to ja pierwszy robilam juz 2 dpt bo wyjezdzalam na 5 dni i chcialam sprawdzic czy dolozyc lutki.

Do góry