reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Olusia kochana lez i lez ile się da . Jak może pamiętasz ja dostałam krwotoku dokładnie tak jak ty w 6 tyg , diagnoza 6 cm krwiak i mogłam poronic przy kaszlnieciu. Walczyłam jak mogłam czyli leżąc przez kolejne 6 tyg a potem jeszcze kilkanaście tyg życia emeryta i jak widzisz wszystko dobrze się skończyło :) u ciebie tez tak będzie , teraz się przemęczysz ale potem będzie już ze zgoreczki

dorotav mam nadzieje ze antybiotyk szybko zadziała i stymulka się nie przesunie . My już tam z dziewczynami powoli zwalniany miejsca w kalendarzu dla nowych ciezaroweczek .

reklama
Olusia trzymam kciuki z ciebie i twoje kropki:) serducha bija wiec na pewno wszystko bedzie dobrz

Mimi gratuluje przyrostu

Dorota super ze wasze wyniki sa ok. Mam nadzieje ze teraz nie bedzie obsuwy i wreszcie zaczniesz walke od kolejnego cyklu :)

A ja czekam na @ i nic :( powinna byc wczoraj....Chce ustalic termin na histero bo w przyszlym tyg mam wyjazd firmowy 28,29 sierpnia i nie wiem czy dam rade. Jaj czlowiek czeka to zawsze sie spoznia !!!

Trzymam za was kciuki i zycze dnia wypelnionego tylko milymi wiadomosciami :)

Jeszcze się nie ciesze, tej najważniejszej bakterii nie sprawdzałam, dopiero kończe antybiotyk, muszę znowu zrobić wymaz z szyjki więc zobaczymy co dr powie 29 sierpnia.
Miłego dnia Kobietki :-)

dziewczyny a ta beta nie zaszybko mi przyrasta... da się ocenic czy dwa kropki się zagniezdzily przez bete takie pytanie trochę głupie :)))

OLUSIA kochana ty się trzymaj my jesteśmy z toba będzie wszystko dobrze i myśl pozytywnie... nie denerwuj się... bija serduszka to najważniejsze :)))

a skat się takie swinstwa biora jak te krwiaki...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki

Olusia - Właśnie doczytałam że jesteś w szpitalu. Nic się nie martw wszystko będzie dobrze. Stres nic nie pomorze więc postaraj się nie denerwować chociaż wiem , że to bardzo trudne. Wyleżysz tego krwiaka i będzie wszystko ok. :-)

Dorota
- Na pewno pozbędziesz się dziadostwa. Nie ma innej opcji. Przecież nie możemy mieć ciągle pod górę.

mi mi - Betka bardzo ładna. I proszę sobie niczego nie wkręcać. Zrozumiano.;-)

reklama
po pierwszej weryfikacji bhcg 3,2 E2 1730 i PRG 56,35, kurcze w glebi ducha robie sobie nadzieje ze ta beta to dlatego ze cos się dzieje, a nie przez zastrzyk , glupi mózg :no::wściekła/y:, powrót do rzeczywistości już! sama siebie nawołuje, ale ciężko tak...

Do góry