reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dorotav - zastanawiam ile ile ten proces oczyszczania trwa. Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że 3 miesiące, ale czy to prawda to nie mam pojęcia :confused::baffled:

reklama
Mi mi- jak lekarz bez wiedzy i zgłębiania się w temat może takie głupoty opowiadać!!! Brak mam nadzieję, że Ci już przeszło bo w pale się nie mieści

Ja jadę na zastrzyk w dupkę i pobranie czwartek koło 10. Mam mieć wcześniej usg by sprawdzić czy mój jedynak nie poległ. Dziewczyny wytłumaczcie dlaczego niewielki wzrost progesteronu może dyskwalifikacji transfer przecież i tak musi wzrosnąć przed zaplanowaną owulacja a później od punkcji jesteśmy nim pakowane nie mówiąc jak musi być wysoki przy podaniu blastusi.

Piszę z tel.

Lilia, no niby wszystkie suplementacje żeby zadziałały to powinno się je stosować 3 miesiące, może jak będę stosować do stymulacji miesiąc to coś pomoże.

Olusia, jak już pisałam trzeba by było podpytać się Oktavi lub Lolitce a co do inofolica to znalazłam taką odpowiedź od pani doradcy

# ania-inofolic 29.3.2014 (13:27)Inofolic zaleca się stosować aż do skutku, czyli aż do zajścia w ciążę. Stosowanie go w trakcie ciąży jest całkowicie bezpieczne. Zawiera on dwa składniki, które dostarczamy również wraz z pożywieniem. Nie może więc wyrządzić krzywdy dziecku ani matce. Mimo to zawsze zalecam konsultację z lekarzem prowadzącym, w końcu on najlepiej wie co jest dobre a co zbędne dla matki dziecka.

Pozdrawiam.
Ania,
doradca online Inofolic.
Inofolic - dopełni szczęścia

Olusia - cały dzień biegałam, staram się wypełnić dzień, żeby nie myśleć. Włącza mi się syndrom przed invitrowy :baffled: Wczoraj miałam koszmarny dzień, nie mogłam znaleźć sobie miejsca, różne scenariusze wymyślałam. Zamęczałam męża i siebie :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że na urlopie się wyciszę, aczkolwiek ciężko to widzę...

dorotav no ale inofolic jest dobry podczas stymulacji bo dziala na pecherzyki a jak ktos bedzie podchodzic do crio na cyklu sztucznym to jak to bedzie... skoro nie ma byc pecherzyka? hmmm:tak:

Lilia kochana nie smutaj sie... nie mysl o tym... postaraj sie wyciszyc na urlopie;-)

Olusia, jeśli dana osoba będzie na cyklu sztucznym to pęcherzyk jej nie urośnie, on ma poprawić jakość pęcherzyków które już w nas są, nie spowoduje że będzie on rósł.

Lilia, bądź dzielna, przegoń złe myśli. Wczoraj chyba był taki dzień, też mi było cały dzień smutno, czarne myśli i życie jest do d ... a dzisiaj jakaś nakręcona jestem, zupełne przeciwieństwo, uśmiecham się pod nosem. A na urlopie spróbuj się zrelaksować, wróć z nowymi siłami. Będzie dobrze, bo to będzie nasz wrzesień !!

to ja znikam kobietki, kolorowych snów :-)

reklama
Do góry