reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav nie wazne w jakim smaku wazne by pomoglo... czyli pije sie go 2 razy dziennie? jakie on ma za zadanie? ulatwia zagniezdzenie czy jak? pytam sie bo moja kolezanka tez dlugo sie stara i moze podsune jej ten olej... hmmm... taaaaaakkkk tyle wiadomosci... bedzie miala co czytac i cieszyc sie :-D

Dziewczynki I wiem że już nic nie wiem mam mieć LH Mniej jak 2,0 mU/ml a ja mam 2,7 mIU/ml inne jednostki i nie wiem co mam robić. Pisałam do Profesora, ale ten na urlopie i nie wiem czy odpisze:/
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif

Czy ktoś wie czym te jednostki się różnią?? I czy faktycznie wynik jest zbyt wysoki??

finesse, Olusia, olej piję bo już kilku dziewczyną prawdopodobnie pomógł, a pisała o nim monatan8, pomaga w zagnieżdżeniu, działa anty bakteryjnie i anty grzybicznie, ma kwasy Omega w tym 3 których jest najwięcej. stosowała go od 1dc 2x 1 łyżce dziennie, dodatkowo kilka dni przed i 2 dni po transferze po 2-3 plastry świeżego ananasa ma pomagać w zagnieżdżeniu.

dorotav- dzięki wielkie za odpowiedź:-) czyli powtórka badań za 3-4 dni ehh a już miałam nadzieję że od jutra zacznę stymulację :-(

co do Oleju - już kupiłam :) zaczynam brać od Jutra :-D

reklama
Do góry