reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
agulla84 u mnie zawsze szybko i dużo bo mam pcos, podobno jak jest ich dużo są gorszej jakości więc nie ma się z czego cieszyć. :(
kasik36 trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :)

Minni a ja trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie, mam nadzieje, ze wpadniesz jeszcze na nasze forum i pochwalisz sie corcia :)

Aisa moim marzeniem jest posiadanie blizniat ale rozsadek bierze gore. Jakie leki az tak bardzo wyplukuja kwas foliowy?

biorę teraz seronil ale już go powoli odstawiam i skonczyłam niedawno sulfasalazynę (na stawy) i to stosowałam 7 msc .
Powodzenia jutro! :-)

agulla, wolno rosną ale za to jakie będą wypasione :tak: trzymam kciuki

z Olusią nic nie wiadomo, na FB też się nie odzywa, mam nadzieję że wszystko u niej w porządku, trzymam kciuki za udany transfer.

LIPIEC

23: kasik36 - udany transfer + jeden mrozaczek na lodowisku
24: gos1512 - udany transfer świeżynki
24: inka26 - punkcja
24: agulla84 - podglądanie pęcherzyków
26: agulla84 - punkcja
28: Juhasek87 - wysoka beta !!
29: alternatywa - wizyta u immunologa
30: mmm - wysoka beta !!
30: dorotav - kontrola u gina

SIERPIEŃ

06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

dorotav - dziękuje Ci za informacje w sprawie @ Czyli jest szansa, że tak bardzo nie będzie mi dokuczała na wyjeździe :tak: ufff

Olusia - ​??????????????????????????????

Kasik ja miałam podobnie z lawendowym snem tak jak ty z mini , my byłyśmy. Jednej kliniki i nardzonpodobne miysmy punkcje i transfer, jej sie udało a mi nie , jak jej Zosia postanowiła wyjść na swiat mi sie udało zaciążyć :) lawendowy zrobiła dla mnie miejsce na ciężarówkach i na pewno tak jest z Tobą i Mini, jej malutka zaraz wyjdzie a Ty wskoczysz na jej miejsce :)))))) wiec głowa do góry , od tak sobie te 3 bociany U Ciebe nie siedzą :)

genna kochana jestes:) Twoja opowiesc dala mi wieksza nadzieje. Moze to glupie ale ja wierze w takie rzeczy ...

Olusia chyba zasmakowala w relanium i stracila kontakt ze swiatem ;) Nie ma ktoras z Was z nia kontaktu telefonicznego? Napiszcie, ze my tu wszystkie sie martwimy o nia.

kasik - ja się kontaktuje z Olusią, ale ona wogóle do mnie nie odpisuje. Napisałam kilka smsów i nic. Zaczynam się martwić...

genna - z tego co piszesz to w sumie ja też mam szanse przejść na ciężarówki ;-) W grudniu wraz ze mną do transferu podchodziły Jogo, Zuzia, Niepokorna, elleni. Im się wszystkim udało i niedługo się rozpakowywują. Z tego wynika, ze moja szansa wzrasta czterokrotnie :-)

reklama
Dorotav w sumie na koncowke trafilam. Dwie kobiety, jakies poslanki,debatowaly nad negatywnymi skutkami in vitro. Jedna byla za druga przeciw.
Jutro mam wlasnie wizyte. Beda mi tlumaczyc co i jak i proba przed transferem, czy moja szyjka jest ok, czy sie moze znowu nie zcisnela. Troche za szybko chyba. Transfer bedzie we wrzesniu. Jeszcze dwie @.
No i jeszcze jutro mrozimy nasze zolnierzyki. Tak na wszelki wypadek, na kolejna probe. Moj bedzie zaczynal leczenie, moze to wplynac na jakosc nasienia. A musi zaczac jak najszybciej. Dlatego postanowilismy zamrozic.

Do góry