reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorota ja tez uwielbiam psy , nasz został z rodzicami bo my na wakacjach i co 2 dni dzwonimy bo tęsknimy. Pierwszą sunie uśpiła moi rodzice jak byłam za granicą na praktykach i je powiedzieli mi , siostra przez przypadek sie wygasała po miesiącu , Ryczałam kolejny miesiąc jak
Widziałam jakiegoś pieska , a niunia miała 16 lat i tez miała juz rakowe sprawy :/ mam nadzieje ze twoja wróci bo serce pęka z braku wieści o niej :(

Estrofem nie jest tylko na wielkosc endo. Wplywa na recepcje zarodka u niektorych kobiet

Lolitka, też jestem bardzo ciekawa, mogłabyś nam to jakoś przetłumaczyć ?? :tak:

Dorota ja tez uwielbiam psy , nasz został z rodzicami bo my na wakacjach i co 2 dni dzwonimy bo tęsknimy. Pierwszą sunie uśpiła moi rodzice jak byłam za granicą na praktykach i je powiedzieli mi , siostra przez przypadek sie wygasała po miesiącu , Ryczałam kolejny miesiąc jak
Widziałam jakiegoś pieska , a niunia miała 16 lat i tez miała juz rakowe sprawy :/ mam nadzieje ze twoja wróci bo serce pęka z braku wieści o niej :(

genna, nasza Lulu mieszka z rodzicami, dopiero dzisiaj mi powiedzieli że zaginęła, no i ciągle popłakuję. jutro rozwieszamy ogłoszenia, mam nadzieję że może ktoś ją przygarnął, widział i da nam znać.

Juhasek – mnie się podoba fioletowa :-)

Lilia- jesteś żywym przykładem na to, że nie wolno się poddawać. Jeśli mogę zapytać to udało się z Twojej komórki?
Mnie się jeszcze nie udało, ale marzę i wierzę, że ten dzień kiedyś nastąpi :tak:

dorotav – mam ogromną nadzieję, że piesek się znajdzie, trzymam za to kciuki.

Lilia-:cool: pisałam z telefonu ze słownikiem i mi Ciebe podpowiedział , sorki miało być Lolitka. Ja też wierzę, że niedługo będziesz chodziła z taaaaaakimmmmm wwwiiielllkim bbbrrrrzzzzuuuccchhheem. :-D

Ann, Kasik, Olusia, Gos i Jazzabell za udany poniedziałek &&&&&

Dorotav- nie płakusiaj może sunia się znajdzie, moi rodzice też mają starego wilczura 13 lat i wiem co czujesz.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki

Ann84 - Gratuluję pozytywnej bety i II kreseczek. Daj znać po kolejnym badaniu:-)

Olusia - Jak tam ? Dziś masz transfer ?

Lolitka - ja też z chęcią bym się dowiedziała więcej na temat estrofemu
Przypomnij mi proszę jak to jest z tymi suplementami. Ja obecnie biorę dhea 25mg , Q10 , selen , magnez i zestaw wit. Wcześniej brałam też D3 ale odstawiłam bo jest obecne w zestawie wit które biorę wiec chyba wystarczy. Pod koniec sierpnia prawdopodobnie będę miała stymulację. Mam więc pytanie czy zwiększyć na chwilę obecną dhea ? i które suplementy odstawić po punkcji a które brać dalej. Z tego co pamiętam to brałaś D3 , magnez , kwas foliowy dalej po transferze ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Dzięki

Kasik36 - Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki.

reklama
Do góry