reklama
mmm...
Fanka BB :)
przy pierwszej punkcji pobrali 22 komórki, czyli więcej, teraz tylko 14 (a pytanie ile będzie dobrych i ile się zapłodni)mmm a poprzednio tez tak duzo komorek mialas pobrane? Ja szybko dochodzilam do siebie bo tego samego dnia do kina poszlam a na drugi dzien na impreze z tancami do rana ale mi pobrali tylko 3.
kochana bardzo mi przykro, przytulamdziękuję dziewczyny na kciuki. Tak jak mówiłam - skurcze były zbyt silne żeby się udało. Beta 0,1. Nawet nie chce mi się pisać :-(
Wow!! chyba jesteś rekordzistką!! a jaki miałaś estradiol? nie miałaś hiperki?mmm ja mialam 43 pecherzyki a pobrane 36 jajek. Nie wiem wszystko pobierali czy tylko te 36. Pierwsza
kasik36 wiem ze mnie przestymulowali. Ale zobacz ile tylko zostalo na koncu- 4 mrozaczki. Z 18 zaplodnionych az 14 nie przezylo do 5 dnia... Dzisiaj dostalam okres. A mialam do 2 tyg dostac. Ciesze sie szybciej bedzie transfer!
Mmm nie wiem jaki mialam bo mi nikt nic nie powiedzial. Bylo duze zagrozenie i dlatego zamrozili. Ale ominele mnie hiperka. Pilam bardzo duzo. I jak mi jedna dziewczyna z forum pisala, napoje izotoniczne tez moga pomoc. Wiec je tez pilam
kasik36
Blake ale te ktore zostaly to na pewno sa TE, chyba nie chcialabys miec 18 dzieci?
Juhasek87
Blake ależ dałaś czadu:-) ale pozytywne podejście masz do natępnego transferu więc to najważniejsze!!
a ja się tak boje przed jutrem, czy się rozmrozi czy się będzie rozwijał itp itd ale dr mówi , że zarodek 4.1.1 to będzie silny!
a ja się tak boje przed jutrem, czy się rozmrozi czy się będzie rozwijał itp itd ale dr mówi , że zarodek 4.1.1 to będzie silny!
dorotav
mmm, przy pierwszej punkcji właściwie nic nie odczuwałam, żadnych leków przeciw bólowych nie brałam, właściwie góry mogłabym przenosić ale to chyba bardziej z tego podekscytowania, za to przy drugim to już tak lekko nie było, raz że miałam dużo pęcherzyków dużych to jeszcze cała masa mniejszych których trzeba było poskuwać i przez to miałam wydłużone znieczulenie, do tego hiperka no i trochę trwało za nim doszłam do siebie.
Anulla, bardzo mi przykro, tulę Cię mocno
Juhasek, ja też się bałam, trzeba wierzyć w maluszka, trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie za 9 miesięcy.
LIPIEC
14: Juhasek87 - udany crio-transfer !!
14: Inka26 - rozpoczęcie stymulacji
14: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
14: Olusia 7982 - podglądanie pęcherzyków
14: Quinnie - wysoka beta !!
16: Kasik36 - podglądanie pęcherzyków
16: Oktavi - badania prenatalne
21: Ann84 - wysoka beta !!
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
Anulla, bardzo mi przykro, tulę Cię mocno
Juhasek, ja też się bałam, trzeba wierzyć w maluszka, trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie za 9 miesięcy.
LIPIEC
14: Juhasek87 - udany crio-transfer !!
14: Inka26 - rozpoczęcie stymulacji
14: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
14: Olusia 7982 - podglądanie pęcherzyków
14: Quinnie - wysoka beta !!
16: Kasik36 - podglądanie pęcherzyków
16: Oktavi - badania prenatalne
21: Ann84 - wysoka beta !!
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
Juhasek87
o Matko, już jestem na czerwono wyświetlona:-)!
Kasik36 oby jedno sie chociaz udalo. Nie jestem wymagajaca
Widze dziewczyny ze wy znacie nawet jakiej wasze embriony sa jakosci. Mi nic nie powiedzieli. Tylko ze sa 4 zamrozone i ze list wysla. Dostalam list i na liscie to samo, ze zamrazaja 4 na 10 lat. I to wszystko.
Widze dziewczyny ze wy znacie nawet jakiej wasze embriony sa jakosci. Mi nic nie powiedzieli. Tylko ze sa 4 zamrozone i ze list wysla. Dostalam list i na liscie to samo, ze zamrazaja 4 na 10 lat. I to wszystko.
reklama
Podziel się: