reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

[Bziumelka pisze:
Juhasek[/B] a czy Ty nie miałaś podchodzić na cyklu bezowulacyjnym?? Bo wydaję mi się ze najpierw pisałaś o bezowulacyjnym a potem że masz pecherzyku dominujące...)

NIe, nie pisałam nic o bezowulacyjnym:-)

Juhasek87 trzymam kciuki za cio :tak:ile bedziesz miala podawnych zarodkow?

Jeden zarodeczek, mam 4 klasy 4.1.1 i jeden 3.1.3

Ostatnia edycja:
reklama
olusia,lilia zula i jo.m -mysle ze tym razem spasuje i nie dołącze do waszego grona. 18 juz wyjezdzam m a 17 musze isc do poradni chirurgicznej szewki sciagnac, pare spraw pozałatwiac , no i pakowanie mnie czeka.

lilia-suuuper teraz tylko powoli odliczac czas. to juz bedziecie we 3 w ciazy, a za niedlugo jeszcze jo.m do was dolaczy.

kasik- trzymam kciuki za jajeczka.

powodzenia dla reszty. tak rzadko pisze ze nie pamietam nickow ale trzymam kciuki za kazda.

Atena, niestety odpuszczamy ten cykl bo się nie wyrobię z czasem, tydzień muszę odczekać po macrimorze żeby zrobić wymaz, tak więc mam nadzieję że zacznę na początku sierpnia. Co do chłopaczków to 3-5 dni bez przytulania i zabaw by było z czego wybrać tych najlepszych !

Juhasek, można, tylko jak jesteś na cyklu naturalnym to chyba bym uważała ;-) bo jeszcze cud się zdarzy + crio, ojojoj :-D

kasik, powiem Ci że moja wredna @ coraz bardziej mnie zaskakuje, nie dość że cykl się skraca to jeszcze ilość dni z 7 na 3 dni trwania, czyżby menopauza ?? :szok:

mmm, jak się czujesz po punkcji ? czekamy na relację. Kciukole zaciśnięte &&&&&&&&&&&

Olusia, jak pęchole ? kurnik założony ?

genna, jaki fajowy avatar, jak się czujesz ?

Ostatnia edycja:
Dorota dzięki, dojrzewam do tego by wykrzyczeć ze jestem w ciąży ;)
Hmmm hak sie czuje , był pewien niepokój bo mian silny ból brzucha i do tego skorcze, potem skorcze ustały a pojawił sie ból w krzyżu i wtedy nie miałam tez mdłości , a moj dr kazał dac znac jak tylko wredne ustaną, do tego ten stan, wiec byłam w środę u lekarza i z obcym wsystko ok i nawe urósł 13 mm przez 1,5 tyg :) serducho biło jak dzwon wiec sie uspokoiłam , niestety w środę mdłości i "kłaczek" wróciło z dziesięciokrotną siła , a mdłości poranne to jakis mit, ja mam wieczorne i to tragiczne , cała kolacja wychodzi , tak to tylko brzuch boli co jakis czas :)
A ty widzę ze juz niedługo zaczynasz:) w koncu :) sierpień juz prawie prawie :)
Dziewczyny czy dzisiejsza pogoda tylko na mnie tak działa, głowa boli, siły brak :/ a jeszcze bawię sie w hydraulika bo rura mi wyskoczyła i powódź , a M wyjechał .
Mmm czekamy na relacje z punkcji :)
Miłego dnia dziewuszki

Dorotav moja @ nie skończyła się drugiego dnia jak myślałam, dzisiaj jest 4 dzień i mam jeszcze małe plamienia, była tylko bardziej skąpa niż zazwyczaj i nic nie bolało. Doktorek mówił, że może to dzięki acesanowi, tzn brak bólu a intensywność nie wiadomo dlaczego taka. Lepiej dokładnie wszystko wylecz, żeby stymulację zacząć z czystym sumieniem. Sierpień już tuż, tuż i będziesz w ciąży :tak::-):tak:

dorotav tak tak kurnik zalozony.... :) - wpisz mnie do tabelki na usg na poniedzialek :tak:

mmm... to moze ja tobie zaloze wenflon he he :-) jestem w tym dobra

kikifish87 a gdzie to jedziesz i na ile dni? szybko dostalas urlop jak zaczelas prace nie tak dawno... ;-)

Ja po wizycie... dzis moj 6dc a 5dc po @ a wiec na USG duzo pecherzykow, ale sa jeszcze troszke za male.. dalej mam brac gonal f 150j do poniedzialku... od dzis mam brac cetrotide, dzis wzielam pierwsza dawke...pobrali mi dzis krew na badania estradiol i progesteron.. w poniedzialek kolejna wizyta o 18..i USG... mam brac aspiryn cardio, kwas foliowy.. tzn to co biore dotychczas...:-D

reklama
Cześć. Czuję się tak sobie. Brzuch mnie boli i cały dzień spałam. Pobrali 14 kumulusów, ale nie wiem ile jest prawidłowych komórek, kazali mi zadzwonić ale oczywiście w Gamecie nikt nie odbierał. Cóż wszystkiego się dowiem w poniedziałek.

Olusia tylko trochę dolało przy wkłuciu. Nwet nie mam dużego krwiaka.

Do góry