reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kasik- super sprawa z tymi wynikami, stesuj niepotrzebnie Co zafundował

Mmm- będzie dobrze , wiem że to dziwnie zabrzmi ale ja bardzo lubię narkozę miałam ją już w swoim życiu 9 razy i to jest mój ulubiony gwóźdź programu

Lilia- super wieści to kiedy masz przybliżone datę startu

Dorotav- i jak z Twoimi obliczeniami, odpuszczasz teraz?

Anulla- staraj się nie dołować

reklama
Kasik- super sprawa z tymi wynikami, stesuj niepotrzebnie Co zafundował

Mmm- będzie dobrze , wiem że to dziwnie zabrzmi ale ja bardzo lubię narkozę miałam ją już w swoim życiu 9 razy i to jest mój ulubiony gwóźdź programu

Lilia- super wieści to kiedy masz przybliżone datę startu

Dorotav- i jak z Twoimi obliczeniami, odpuszczasz teraz?

Anulla- staraj się nie dołować

na nie mam nic przeciwko samej narkozie. boję cię wkładania wenflonu (właściwie igieł ogólnie) i tego co z pęcherzykami.

Mmm- taka weteranka z zastrzykami da rade jutro z jedną igiełką, a pęcherzyki masz ładne i wszystko będzie dobrze.

Mmm- ja to najbardziej nie lubię wychodzić z domu na czczo a bez kawkę z mleczkiem to już tragedia. Nie myśl już za dużo i idź się relaksować do wyrka. U mnie dzień przed pobraniem obowiązek bara, bara a u Was jak doktorek zaleca?

Atena dzien przed punkcją zalecają troszke późno chyba ? U mnie tak by było ok 3-4 dni przed zapolodnieniem bo wtedy sa najlepsze te plemniczki no i zeby były tak 3 dniowe te plemniczki :)

Lilia wooow jakie wieści , juz możecie zaczynać :) to kiedy dokładnie ?

reklama
Dziewczyny też się dziwiłam ale grzecznie wypełnialiśmy zalecenia, tylko ciężko z relaksem tak na ostatnią chwilę no i dochodzi stres do tego. No i M na drugi dzień miał zmartwienie, że trochę mało materiału:angry:
Sama nie wiem czy teraz tego nie zmienimy bo widzę, że w innych klinikach zalecają przerwę

Do góry