reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Atena74 pisalam, moze przeoczylas kochana. Wiec w skrocie,18 sie zaplodnilo, w poniedzialek ( 5 ich dzien) beda decydowac ile zamrozic. Te najlepsze. Ale embriolog juz mi powiedziala ze sa dobre. Takze nie martwie sie za bardzo. Tylko to ze musze czekac 3 mies troche mnie przeraza. Moze jakies wakacje w miedzy czasie. Cypr mi sie marzy...

reklama
Dziewczyny! Pierwszy raz weszlam na to forum na laptopie. Zawsze korzystalam z telefonu. Ile tu fajnych opcji. I suwaczki sa! Teraz juz nie bede Was mylila! :-D

Blake- o 18 czytałam tylko myślałam, że dostałaś jeszcze jakieś informacje później, rozumiem w 5 dobie powiedzą. Przy takiej kolekcji też bym się nie martwiła, będzie bardzo dobrze. Po takim obrodzeniu urlop Ci się należy!

Kasik- Spełnienia Twojego największego marzenia! Dużo, dużo zdrowia, sił do dalszej walki i szczęśliwego upragnionego końca walki i początku nowego życia we trójkę lub jeszcze większym gronie :-) STO LAT! Udanej imprezy.

Alternatywa , tyle cie z całych sił , tez posmutnislsm po twojej wiadomości miedzy nami był tydzień różnicy :( kochans Walcz!!!!!! Nie możemy sie poddawać , za długo czekamy na ten nasz mały wielki cud !!!!!

Kasik, wszystkie najlepszego .... :tak::-)

Juhasek, powodzenia na podglądanku,:-)

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki :) wczoraj mialam take brazowawo-sluzowe jednorazowe plamienie :( czy to moze byc jeszcze po transferze , bo powiem szczerze ze byl dosyc bolesny....raz mnie tak lekarz dzgnał ze az krzyknelam......?

A mi maz wczoraj zabral telefon i zabronil zagladac na forum :( strasznie przezywam wasze historie- jak swoje i jak przeczytalam o alternatywie to nie moglam sie uspokoic- dlaczego to takie niesprawiedliwe.

Ja dopieto 4 dzien po transferze a juz na glowe dostaje ;)
Jakie mialyscie dawki luteiny ??? Bi ja mam 3x 200... Moze to malo i stad to plamienie?

Quinnie, to może być po tym dźgnięciu i może się oczyściło ale też to może być plamienie implantacyjne :-) co do luteiny to dużo bierzesz ja miałam 3x100mg + 3x1 duphaston, jak chcesz się uspokoić to idź zrobić progesteron :-)

reklama
Quinnie ja biorę 3x2 (100 Luteiny) i 3x1 duphastonu a i tak mam niski progesteron cos koło 15-16 j, infinity tez tak miała czasami taka nasza natura :) ale zbadaj dla pewności, najwyżej cos dorzucisz :)

Do góry