Atena74 pisalam, moze przeoczylas kochana. Wiec w skrocie,18 sie zaplodnilo, w poniedzialek ( 5 ich dzien) beda decydowac ile zamrozic. Te najlepsze. Ale embriolog juz mi powiedziala ze sa dobre. Takze nie martwie sie za bardzo. Tylko to ze musze czekac 3 mies troche mnie przeraza. Moze jakies wakacje w miedzy czasie. Cypr mi sie marzy...
reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny:-)
Jade zaraz na podglądanko, oh ciekawe czy dziś będzie już wiadomo kiedy crio...
Jade zaraz na podglądanko, oh ciekawe czy dziś będzie już wiadomo kiedy crio...
genna
Alternatywa , tyle cie z całych sił , tez posmutnislsm po twojej wiadomości miedzy nami był tydzień różnicy kochans Walcz!!!!!! Nie możemy sie poddawać , za długo czekamy na ten nasz mały wielki cud !!!!!
Witam was dziewczynki wczoraj mialam take brazowawo-sluzowe jednorazowe plamienie czy to moze byc jeszcze po transferze , bo powiem szczerze ze byl dosyc bolesny....raz mnie tak lekarz dzgnał ze az krzyknelam......?
A mi maz wczoraj zabral telefon i zabronil zagladac na forum strasznie przezywam wasze historie- jak swoje i jak przeczytalam o alternatywie to nie moglam sie uspokoic- dlaczego to takie niesprawiedliwe.
Ja dopieto 4 dzien po transferze a juz na glowe dostaje
Jakie mialyscie dawki luteiny ??? Bi ja mam 3x 200... Moze to malo i stad to plamienie?
A mi maz wczoraj zabral telefon i zabronil zagladac na forum strasznie przezywam wasze historie- jak swoje i jak przeczytalam o alternatywie to nie moglam sie uspokoic- dlaczego to takie niesprawiedliwe.
Ja dopieto 4 dzien po transferze a juz na glowe dostaje
Jakie mialyscie dawki luteiny ??? Bi ja mam 3x 200... Moze to malo i stad to plamienie?
reklama
genna
Quinnie ja biorę 3x2 (100 Luteiny) i 3x1 duphastonu a i tak mam niski progesteron cos koło 15-16 j, infinity tez tak miała czasami taka nasza natura ale zbadaj dla pewności, najwyżej cos dorzucisz
Podziel się: