reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lilia niestety nie mam informacji od Martaczi, pisałam dzisiaj do niej ale sie jeszcze nie odezwała , wiem ze juz odłączyli Go od respiratora w zeszłym tygodniu , tez czekam na wieści , jak będę cos wiedziała to dam znac :)
Butterfly tak mi przykro , myśle ze wynik juz powinien byc miarodajny ale może to leniuszki!!!!

reklama
Przede wszystkim gratuluję Hope, super wieśći :-)
butterflysunrise kurcze przykro mi bardzo, ale moze jednak za szybko zrobilas tą betę. Mialas blastusie podane?
https://www.babyboom.pl/forum/members/butterflysunrise-138333.htmlhttps://www.babyboom.pl/forum/members/butterflysunrise-138333.htmlDziewczyny odebralam mój wynik bety dziś mam 13 dpt i jest 1111mIU/ml
OvoEGDAt0IlHOw4cKEDQ8mDAgAOw==
, a w 10dpt mialam 351 mIU/ml. Trochę sie zszokowalam ze taka duza,ale dzwonilam do lekarza i mowil ze pięknie.Mówi zeby juz nie robić bety. Dziękuję za wszystkie kciuki.
4.07 jade na 1 wizytę
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
. Narazie czuję sie świetnie, brzuszek nieraz zaboli,a wczoraj zasypialam na siedząco hihi.

Hope, cudowne wieści, to jeszcze raz życzę nudnej i spokojnej ciąży. :-)

Jo.M., na nas to już zdecydowanie pora, starczy tych badań, prób i czekania. Oczywiście zdam relację, będę czekać też na Twoją.:-)

montana8, świetny wynik bety.:tak:

butterflysunrise, jeszcze nic straconego, trzymam kciuki za piątkową betę.:tak:

Quinnie, kasik, jesi - jakie wieści ?

CZERWIEC

24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Ann84 - wysoka beta !!

26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta !!

27: genna - wizyta serduszkowa
27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką.

Ostatnia edycja:
Butterfly tak mi przykro, trzymaj się kochana.
Montana gratulację, spokojnych 9 miesięcy.

Co do mnie, to niestety mroziak nie podzielił się, transfer odwołany. Nie mamy już mroziaków i chyba damy sobie już spokój. Nie wiem, zastanawiam się czy próbować jeszcze raz i przechodzić całą tą stymulację itd. Ostatnio dużo nas to kosztowało nerwów i kasy bo słabo reagowałam na leki, więc nie wiem co dalej :-(
Nie mogę liczyć na program rządowy bo mam skończone 40 lat :-(

Hope gratuluje coreczki i pieknego imienia :) Mam kolezanke Nine i jest przesympatyczna :)

Alfa strasznie mi przykro ale najwazniejsze, ze jedno szczescie macie juz w domu dzieki ivf :)

Montana beta jak marzenie :)

Ja juz po wizycie u immunologa. Pani doktor dala zielone swiatlo i mozna ruszac z kopyta :) Mam oznaczyc ponownie bialko s w trakcie przyjmowania estrofemu. Na koniec wizyty powiedziala - do zobaczenia w 12 tygodniu ciazy ze swiezymi wynikami subpopulacji :) Bardzo mi sie to spodobalo ;)

reklama
Kasik to super, że masz zielone światło. Trzymam krzciuki coby się udało i wierze, że tak będzie :-) teraz to Twoja pora doczekać się takiego kochanego urwiska jak my mamy :-)

Do góry