reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Infinity robilam razem z badaniami krwi tzn bialko Pappa i wolna bete hcg...dzisiaj rano dostalam smsa od dr bo wczoraj nie mial programu do przeliczenia ryzyka,ze wyniki sa prawidlowe i ryzyko chorob genetycznych jest b.niskie. Jakie dokladnie wyszlo to sie nie zaglebialam bo skoro mowil,ze wszystko jest dobrze to najwazniejsze

reklama
Hope to gratuluje udanego badania i gratuluje córci... :tak:

agulla84ja bede szla krotkim protokolem... przynajmniej tak pani doktor mowila... :tak:

Butterflysunrise i Jessi kciuki za betę i testowanie... coś już wiecie?:tak:

Alfa jak tam twoj mrozaczek?:tak:

aga17070 a jak sie ktos dobrze stymuluje to tez idzie dlugim protokolem? przeciez mi szybko urosna jajeczka to i tak chyba nie dam rady isc dlugim... hmm chyba ze to jakos inaczej idzie sie z lekami i zastrzykami...?:tak:

Genna, gratuluję dobrych wieści o "obcym":-D cieszę się, że dobrze się rozwija i życzę nudnej ciąży:)
Hope, gratuluję córci:-) niech rośnie dalej zdrowo:) wśród większości chłopaków po ivf będzie to perełka:)

reklama
Hope to gratuluje udanego badania i gratuluje córci... :tak:

agulla84ja bede szla krotkim protokolem... przynajmniej tak pani doktor mowila... :tak:

Butterflysunrise i Jessi kciuki za betę i testowanie... coś już wiecie?:tak:

Alfa jak tam twoj mrozaczek?:tak:

aga17070 a jak sie ktos dobrze stymuluje to tez idzie dlugim protokolem? przeciez mi szybko urosna jajeczka to i tak chyba nie dam rady isc dlugim... hmm chyba ze to jakos inaczej idzie sie z lekami i zastrzykami...?:tak:

To zależy od Twojego AMH i od tego jak przechodziłaś poprzednią stymulację. Ja na krótki protokół kiepsko reagowałam- mam niskie AMH. Stad decyzja o zmianie protokołu. Wiesz liczy się jakość komórek- a nie każdej wystarcza krótki protokół. Być może po krótkim rosło Ci dużo pęcherzyków, ale nie był odpowiedniej jakości.

Do góry