reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę o krzciukasy, właśnie dzwonili do mnie z laboratorium i niestety nasz mroziak marnie się rozmroził i nie wiadomo czy przeżyje noc :-( także transfer pod znakiem zapytania.

reklama
jedyny lek który znalazłam to Gonadotrophinum chorionicum Pregnyl 1 amp. i ma mieć 30% refundacji

alfa1973, trzymam kciuki za maluszka, może to taki mały leniuszek &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Alfa trzymamy kciuki z calych sil.

Dorotav moj cykl tez sie skrocil, z 26-28 ostatnio byl 24 a @ tez jest dziwna, trwa prawie 10 dni i tylko 1 dzien krwawienia, 1 dzien przerwy a reszta to plamienie. Mysle, ze moja rezerwa jest na skraju wyczerpania
Chyba zrobie sama dla siebie swieze AMH :(

Hej dziewczyny. Chcialam dolaczyc do watku. Mieszkam w uk. Naleze do tych szczesliwcow co maja refundowane prawie cale ivf.Jestem na etapie zastrzykow. Tu, w uk biore lek o nazwie buserelin( 4 tydz) i od wtorku merional( 3 tabletki rozpuszczane w plynie)
W piatek za tydz mam isc na kolejne usg. I jak wszystko bedzie zgodne z planem to za ok 2 tyg pobieranie jajeczek. Tak sie ciesze. Nie moge sie juz doczekac. To moje pierwsze podejscie. Jestem dobrej mysli.

Witaj Blake :)
Alfa mocno trzymam kciuki na twojego pingwinki zeby sie dobrze rozmroził :)

Infinity a obcy bo trzebabylo go jakoś nazwać i obcy do niego pasuje , w końcu cos zakotwiczylo we mnie czyli obcy :) hihihihi

DIewczynki dopiero teraz ale do gabinetu wchodzilismy o 22 , potem apteka no i do domq zajechaliśmy bardzo późno
Przedstawiam wam mojego obcego :)
Zobacz załącznik 630110
jak na 5 tydzień ciąży to jest wszystko na swoim miejscu i odpowiedniej wielkości , dr pytał sie nas czy na pewno 1 zarodek dostaliśmy :) ale o tym przekonamy sie za tydzień na wizycie juz z serduszkiem :) rano mam taką w klinice a na wieczornej randce z Dr prowadzącym, dostałam wczoraj juz zwolnienie , wiec oficjalnie JESTEM W CIĄŻY :)

Ostatnia edycja:
Ja tu nie często zaglądam, a dziś wchodzę i proszę - gennowy kropek( kropki? ) :) Cudny. Gratuluje kochana !!!!!!!!

reklama
Do góry