reklama
mmm...
Fanka BB :)
W trakcie @. W niedzielę kończę antyki więc pewnie w przyszłym tygodniu4 lipca, a Ty kiedy sie wybierasz ?
mmm...
wysłałam pytanie o te leki na stronie 403 Forbidden
ciekawe czy mi coś odpisza
ciekawe czy mi coś odpisza
dorotav
muszę zacząć działać znowu, koniec z szukaniem przyczyny, bo czuję że czas mi ucieka, coś dziwnego dzieje się z moim @, z cyklu powyżej 32 dni skrócił się do 27 dni, do tego jak zawsze miałam bite 7 dni @ tak teraz pierwszy dzień to plamienie, 2 i 3 krwawienie, 4 nic a 5 i 6 to znowu plamienie. Chyba się kończę. Aż boję się myśleć co z moim AMH się stało po dwóch stymulacjach.
też jestem ciekawa co Tobie odpiszą
mmm...
muszę zacząć działać znowu, koniec z szukaniem przyczyny, bo czuję że czas mi ucieka, coś dziwnego dzieje się z moim @, z cyklu powyżej 32 dni skrócił się do 27 dni, do tego jak zawsze miałam bite 7 dni @ tak teraz pierwszy dzień to plamienie, 2 i 3 krwawienie, 4 nic a 5 i 6 to znowu plamienie. Chyba się kończę. Aż boję się myśleć co z moim AMH się stało po dwóch stymulacjach.
rzeczywiście dziwne to wszystko. czym cię teraz chcą stymulować?
mmm...
ostatnio dr mówił o gonalu 137,5dowiem się 4 lipca, mam tylko nadzieję że nic mi znowu nie wyskoczy, żadna torbiel ani nic podobnego i że w połowie lipca będę mogła zacząć. ty już wiesz jakie leki będziesz miała ?
dorotav
ostatnio dr mówił o gonalu 137,5
wcześniej też go stosowałaś ? nie znam tego leku przy I IVF miałam fostimon przy II IVF menopur.
reklama
kasik36
Dziewczyny czyli zaden lek nie bedzie refundowany? Gonapeptyl tez nie? Szkoda bo liczylam, ze chociaz ta trzecia stymulacja bedzie tansza
Podziel się: