reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
muszę zacząć działać znowu, koniec z szukaniem przyczyny, bo czuję że czas mi ucieka, coś dziwnego dzieje się z moim @, z cyklu powyżej 32 dni skrócił się do 27 dni, do tego jak zawsze miałam bite 7 dni @ tak teraz pierwszy dzień to plamienie, 2 i 3 krwawienie, 4 nic a 5 i 6 to znowu plamienie. Chyba się kończę. Aż boję się myśleć co z moim AMH się stało po dwóch stymulacjach.:eek:

też jestem ciekawa co Tobie odpiszą

muszę zacząć działać znowu, koniec z szukaniem przyczyny, bo czuję że czas mi ucieka, coś dziwnego dzieje się z moim @, z cyklu powyżej 32 dni skrócił się do 27 dni, do tego jak zawsze miałam bite 7 dni @ tak teraz pierwszy dzień to plamienie, 2 i 3 krwawienie, 4 nic a 5 i 6 to znowu plamienie. Chyba się kończę. Aż boję się myśleć co z moim AMH się stało po dwóch stymulacjach.:eek:

też jestem ciekawa co Tobie odpiszą

rzeczywiście dziwne to wszystko. czym cię teraz chcą stymulować?

dowiem się 4 lipca, mam tylko nadzieję że nic mi znowu nie wyskoczy, żadna torbiel ani nic podobnego i że w połowie lipca będę mogła zacząć. ty już wiesz jakie leki będziesz miała ?

reklama
Do góry