reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Quinne: olej doktor i rob swoje. Zle cie prowadzi wiec ja zmien jak mozesz. Jak ne mozesz to:
- bierz max 7,5 mg encortonu
- na 3 dni przed transferem zacznij brac progesteron.

reklama
Quinne, tak jak Lolitka pisze, jak możesz to zmień lekarza, co do progesteronu to pierwszy dzień jego brania to tak jakby sztuczna owulacja, jeśli zdecydujesz się go brać sama to jak będziesz miała podawane blastki to weź 5 dni przed transfer, jak 3 dniowy zarodek to 3 dni przed transferem, ja bym dorzuciła już od dzisiaj magnez z vit B6 on zapobiega skurczom, co do encortonu to nie wiem, ja miałam methypred 4mg 2x2.

kurcze dziewczyny juz sama nie wiem co mam robic.....dopiero co wrocilam z Polski, wiec ze zmianą lekarza to nie bedzie tak łatwo....kolejny wyjazd do kliniki to znowu kasa no i wolne w pracy, czgo staram sie unikac, bo przeciez na transfer i po bede potrzebowała conajmniej 2 tyg urlopu

To nie zmieniaj lekarza. Zmniejsz encorton i sobie kup progesteron (niektore dziewczyny na forum maja na zbyciu lub na necie jest duzo ofert)

GENNA piękny przyrost :tak: gratki kochana :-)
YPLOCKA dopiero teraz zobaczyłam, kochana tak bardzo mi przykro :********

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyni kochane , po burzliwym i stresującym wczorajszy wieczorem z policjà (okradli nam piwnice) a dokładniej rower męża a moja holenderka na szczęście sie ostała, czas na rozterki pt testy ciążowe ......Dziewczynki nie polecam Bobo testów o czułości 10 te niby super , zrobiłam juz 2 (jeden dzisiaj) bo tyle miałam gdzieś na dnie szafy i nic nie pokazują wiec poprosiłam męża i kupil wczoraj jakiś ale nie napisali czułości i oto proszę.....
Zobacz załącznik 628372

Ostatnia edycja:
Do góry