a juz sie doczekac nie moge kiedy w koncu to wszystko zaczniemy, nie to ze jestem jakas sadomaso @ ma byc w srode wiec jeszcze troche musze poczekac...no to czarujemy dziewczyny co by jak najwiecej dzidzi było na watkua jak u Ciebie samopoczucie?
reklama
amalfi
Fanka BB :)
A powiedzcie jeszcze co tj to wyciszanie??? I jak do tego typuja??? Ktore musza je miec a ktore nie????
A drugie pytanie, czy te jajeczka podczas punkcji ( sorry nie wiem czy dobrze mowie jak zle to mnie poprawcie), pobieraja tylko z dominujacych tych najwiekszych ktore osiagaja te 20mm, czy z mniejszych tez??? Pytam bo jade na rezerwie tylko jeden jajnik mam, wiec niewiele tego u mnie bedzie???
A drugie pytanie, czy te jajeczka podczas punkcji ( sorry nie wiem czy dobrze mowie jak zle to mnie poprawcie), pobieraja tylko z dominujacych tych najwiekszych ktore osiagaja te 20mm, czy z mniejszych tez??? Pytam bo jade na rezerwie tylko jeden jajnik mam, wiec niewiele tego u mnie bedzie???
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
A powiedzcie jeszcze co tj to wyciszanie??? I jak do tego typuja??? Ktore musza je miec a ktore nie????
wiesz co wyciszenie to jest dla dziewczyn,które nie jajeczkują ,ja miałam bardzo ładne owulacje i jajeczkowanie więc ja miałam ,krótki protokół,a ten długi polega na tym aby pobudzić leniwe jajniki(przynajmniej mi tak tłumaczyli) jeśli chodzi o punkcję to wybierają największe jakie są,ja szczerze mówiąc to nie wiem jakie miałam jajeczka w dniu punkcji ?i jakiej wielkości pobierali ale z tego co wiem muszą mieć przynajmniej 17 mm
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zuzanko ja normalnie jajeczkuje a bede miała długi protokół wiec to chyba nie od tego zalezy..nie wiem od czego
o widzisz ....pewnie zależy to od naszych hormonów i organizmu ,teraz to i ja nie wiem,mi powiedzieli,że mam ładne cykle i szkoda ,aby je uspać bo mogą się rozleniwić pózniej jajniki i nie produkować samemu jajeczek
mi powiedzieli, ze oni stosuja w klinice długie protokoły bo wtedy sa wieksze szanse na dzidzie mi to bez roznicy jaki bedzie oby tylko na koncu były II kreski :-)o widzisz ....pewnie zależy to od naszych hormonów i organizmu ,teraz to i ja nie wiem,mi powiedzieli,że mam ładne cykle i szkoda ,aby je uspać bo mogą się rozleniwić pózniej jajniki i nie produkować samemu jajeczek
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
***mi też bez było bez różnicy czekam teraz cierpliwie do środy aby zrobić betkę i zobaczyć piękny wynik :-) dzisiaj mam dopiero 6 dzień...dam radę ,dam radę ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a Ty kochana już od tego cyklu zaczynasz ? też szybko Ci minie ,ja nawet nie wiedziałam kiedy to wszystko przeleciało,tylko pózniej na wynik to się ciężko czeka ....a już wiesz jakie leki będziesz brać?
reklama
Podziel się: