reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czarnykot, milo slyszec, ze nie bylo tak zle na punkcji. Nie martw sie, bywalo na forum, ze ktos mial tylko 1 czy 2 jajeczka i udalo sie. Nie ma reguly, Kochana. Myszka28 - duzo dziewczyn zachodzi w ciaze za 2 razem wiec wierze ze i w Twoim przypadku tak bedzie.
Zuzanka81 - trzymam kciuki za II

reklama
czarnykot nie martw się na zapas,tak jak dziewczyny piszą nie ma reguły zapłodnią się wszystkie i będzie wszystko dobrze,na naszym forum są same dobre duszki i zobaczysz,że i Ty nie długo dołączysz do dziewczyn wyczekujących bobasa ,trzymam mocno kciuki

vane76 dzięki przydadzą się :tak:

Bylo by super jakby zaplodnily sie wszystkie 3....nad jedna komoreczka wogole sie zastanawiaja czy nie zastosowac metody ICSI. Co zdecydowali,dowiem sie jutro przez telefon. Mam nadzieje,ze uda sie podejsc chociaz do jednego transferu...

Hej dziewczyny;)

Dziekuje za mile slowa odnosnie mojej osoby i za podtrzymanie mnie na duchu
Czarny kot - ciesze sie ze juz jestes po punkcji....trzymam kciuki aby komoreczki sie ladnie zaplodnily i wszystkie pieknie podzielily, bedzie dobrze:)

Pozdrowienia!!!

Czarnykot- gratuluje Kochana, przeszlas skandynawska punkcje bardzo dzielnie. Zobaczysz ze komoreczki sie pieknie zaplodnia i w poniedzilek beda czekaly z wytesknieniem by do ciebie wrocic. Badz wyjechac na zimowisko :)
Od tej chwili zaczelo sie oczekiwanie wielostopniowe :
- najpierw czy sie zaplodnia
- następnie czy sie u ciebie przyjmą
- co pokaże test
- kolejne to co bedzie widać na USG
- następni czy uslyszysz serduszko
- potem by dotrwa do 12 tyg.
- przeżyć badanie przeziernosci karku
- potem drzec przz kolejne pól roku.

Długa droga nas wszystkie czeka.

*Meg* gratuluje wzrostu betki
Zuzka dasz radę do poniedziałku.

Czyli teraz odkreslac

rozumiem,że badania już wszystkie porobione i tylko wizyta u gin Cię czeka?

tak mamy zrobione wszystkie badania, czekamy jeszcze na wyniki badan genetycznych bo te długo trwaja..

czarnykot...dziewczyny maja racje...to ile bedzie komoreczek nie swiadczy o udanym transferze..trzymam kciuki zeby wszystkie sie zapłodniły i ładnie podzieliły :-)
Meg to super, ze betka slicznie przyrasta...;-)

Ostatnia edycja:
winki80 jakos dalam rade,chodz powiem,ze nie potrzebnie sie tak balam...teraz dopiero zaczyna mi troche dokuczac podbrzusze,ale zapewne znieczulenie juz puscilo i tabletki.Narazie nie jest tak zle,wiec poczekam z braniem nastepnych przeciwbolowych. Mam nadzieje,ze jutro uslysze dobre wiesci od pani doktor.Czas zaczal wolno plynac,czyli zaczelo sie na maksa :baffled:

Asiiek
my czekaliśmy 7 tyg na cytogenetyczne w tym czasie robiłam inne badania i szybciutko minęło do wizyty najpierw internisty a na drugi dzień gin i pózniej @ (przyszła jak nigdy 4 dni wcześniej) i już...stymulacja...zobaczysz jak szybko minie za nim się obejrzysz a tu punkcja i transfer :-)

winki80 dam radę ,i chyba mi się przedłuży coś czuję bo jak na dzień dzisiejszy to czym bliżej tym gorzej z myślą o teście:baffled:

Asiiek
my czekaliśmy 7 tyg na cytogenetyczne w tym czasie robiłam inne badania i szybciutko minęło do wizyty najpierw internisty a na drugi dzień gin i pózniej @ (przyszła jak nigdy 4 dni wcześniej) i już...stymulacja...zobaczysz jak szybko minie za nim się obejrzysz a tu punkcja i transfer :-)

winki80 dam radę ,i chyba mi się przedłuży coś czuję bo jak na dzień dzisiejszy to czym bliżej tym gorzej z myślą o teście:baffled:

my robilismy wszystkie badania prywatnie i wszystkie wyniki juz mamy, a genetyczne maja byc do 4 tyg...jeden juz minął :-) a po co do internisty szłas?

reklama
Do góry