reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asita gratulacje kochana :)

Dziewczynki na wizycie niczego nowego sie nie dowiedzialam. Mam tak jak inne dziewczyny brac encorton 20 mg dziennie i powtorzyc badania. Jedyne co dobre z tej wizyty to pani doktor na moja mutacje genu spojrzala i na niska homocysteine i powiedziala, ze jest dobrze. Wydalam 150 zl zeby tylko recepte dostac bo przeciez wiedzialam co mi powie. Nie cierpie pisac z telefonu a w noteboku cos mi sie popierniczylo i nie moge odpowiadac.

reklama
Mama zastepcza.owszem..mam pojecie o surygactwie w polsce i jest ono nielegalne. Pierwszy lepszy artykul na prostej wikipedii o tym mowi wlacznie z kodeksami i artykulami. Wynajelas brzuch za ile...? Okropna prowokacja na tym temacie... zenujace...

Boze..to jest przerazajace... wedlug nowelizacji ustawy z 2009 r surygactwo w polsce jest nielegalne. Umowy cywilno-prawne wedlug polskiego prawa sa niewazne. A matka dziecka jest wlasnie ta ktora urodzi. Jesli zrzeczesz sie prawa do dziecka-to i tak sad podejmuje decyzje czy dziecko trafi do danej rodziny! Udowodniona zaplata za wynajecie brzucha podlega pod artykul handlu ludzmi! Co wy chcecie robic...ludzie!!!! I jestes z tego dumna???????

Bluesky - daj spokój, ona tu napisała zwykłe "ogłoszenie", szuka klientów po forach. Brak słów i szkoda komentować. Nie denerwuj sie tym kochana, nie warto.

Dzieki Esiek...ale przy okazji...mozna namierzyc miejsce i osobe po ip.nawet zmiennym. Pracowalam swego czasu w fundacji ktora wylapywala pedofili... pomoga pewnie znalezc oglaszajaca sie...i sprzedajaca brzuch...

Bluesky nie denerwuj swoich kropeczek ten ktoś specjalnie prowokuje , proponuje ignorować tego kogoś i tyle, nie jest wart naszych nerwów , a ty na prwno nie możesz sie denerwować !!!
Wiec wiadomą osobę żegnamy , nie jet to miejsce dla Ciebie.

KASIK szkoda że nic więcej się nie dowiedziałaś.
DOROTAV powodzenia u genetyka &&&&&&&&
MADZIA76 I LENKABAR udanego spotkania z dzidzią :-)
BLUESKYE nie denerwuj się, olej te wypowiedzi :-*

MAJ
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią

14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - II weryfikacja bety
14: Tola32 - wizyta
16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią

reklama
Kasik, zapytaj swojego dr o co chodzi z tym PRG i dlaczego dopuścił Cię do transferu. Ja jak będę to zapytam lekarki ile powinien wynosić i zapytam o grubość endometrium, bo mi się coś zdaje, że miałam za grube, ale znowu po wynikach krwi tego nie widać. Zgłupiałam, więc wolę zapytać innego lekarza.

Do góry