reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To jest surygactwo.jesli rodzice sa z polski to to nie przejdzie. To w polsce niezgodne z prawem. Lepiej o tym nie pisz na oficjalnych forach.watpie czy w ogole to sie uda.w polsce nie ma takiej umowy cywilno-prawnej ...nie mozna byc dla kogos surygatka... nie mozna potem sie"zrzec"...mam wrazenie ze to jakas prowokacja jest...

reklama
W polsce nie ma adopcji ze wskazaniem. Chyba ze w obrebie najblizszej rodziny.rodzice musza przejsx kursvrodzin adopcyjnych i zostac zakwalifikowani do adopcji..nievwiem czyvzdajesz sobie sprawe z tego co robicie.... ivz tego ze dziecko po porodzie moze zostac odebrane... i ty jeszcze tu ovtym piszesz...w publicznym miejscu...?

KASIK jak tam po wizycie????

ja chciałam napisać, że nie wytrzymałam i pojechałam zrobić bete, ale nie miałam odwagi jej odebrać i zrobił to mąż i omal nie padłam jak mi podał przez telefon wynik 84,40 :szok::szok::szok::szok:

[SUP][/SUP] Asita. Super. Gratuluje. Ja jestem po pierwszej weryfikacji. Oczywiscie beta ponizej 1. Ale to 4dpt blastocysty. Jednak gdzieś podświadomie jest lęk. Jak 7 dpt nie skoczy. Nie wiem czy dam rade kolejny raz. Boli mnie brzuch, kreci mi sie w głowie i jest do niczego.

YPLOCKA1 ja się nie znam ale wydaje mi się że za wcześnie zrobiłaś tą bete. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Dziewczyny ja po prostu nie wierzę i jednocześnie się boję czy będzie wszystko dobrze

KASIK jak tam po wizycie????

ja chciałam napisać, że nie wytrzymałam i pojechałam zrobić bete, ale nie miałam odwagi jej odebrać i zrobił to mąż i omal nie padłam jak mi podał przez telefon wynik 84,40 :szok::szok::szok::szok:

Asitka, ale się cieszę, beta piękna i jeszcze będzie piękniejsza, trzymam za to cały czas kciuki &&&&&&&&&&&&, chyba przeniosę się do Twojego doktorka, widać ma szczęśliwszą rękę od mojego ;)

Yplocka, trzymam kciuki, beta ruszy z kopyta, 4dt zdecydowanie za wcześnie

Ostatnia edycja:
reklama
Yplock zdecydowanie za wcześnie na bete która bedzie juz dawała pewność w 100% !! Wiec nie stresuj dzidziolka, dobrze ze przy blastocyscie szybciej beta wychodzi i nie trzeba tyyyyyle czekać i sie denerwować :)

Do góry