reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Esiek wizytę mam 13.05 dopiero Ale doktor powiedział że tak często usg robić nie wolno a na tamtym nic się nie odkleja i nie ma żadnego krwawienia z macicy więc nic się nie dzieje.

Ostatnia edycja:
reklama
Lolitka - trochę mnie pocieszyłaś, że komuś dzięki heparynie się udało:) Nie liczę na cud, że to 100% pewności, że się uda, ale skoro rzeczywiście czasami działa, to chyba warto spróbować. Oby kłucie się opłaciło:)

Mundek zrobiłaś test po niecałych 3h więc to tak jak byś zrobiła go w trakcie dnia. Na tym etapie stężenie w moczu jest małe (pomimo że w krwi może być na poziomie kilkudziesięciu jednostek). I na pewno nie porównuj testu zrobionego z porannego moczu po całej nocy, do testu zrobionego po 2-3h ... Zresztą mi nawet robione w tych samych 'warunkach' wyszły bledsze a beta rosła ...

Madzia76, Infinity dziekuje Wam za odpowiedzi. Jutro mam ja robic, wiec zobaczymy, oprocz bety dostalam skierowanie na 9 innych badan zwiazanych z hiperstymulacja. Kurcze boje sie jak nie wiem co, juz tyle czekamy a szczescie jest tak blisko....

MADZIA skoro doktorek mówi że z dzidzią dobrze to na pewno tak jest :-*
MUNDEK trzymam kciuki za wysoką bete jutro &&&&&&

A wiec u mnie endometrium 13mm, w prawym jajniku mam 6 pęcherzyków a w lewym więcej tylko gin. nie powiedział ile ale chyba 7-8. W piątek kolejne podglądanko i prawdopodobnie w poniedziałek punkcja.

KWIECIEŃ
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
22: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią

23: solostar29 - udany crio transfer
23: Mundek - wysoka beta
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta