reklama
_Infinity_
Fanka BB :)
ona na pewno tylko dobre, innej wersji nie zakładam :-) zazdroszczę że masz na rano - przynajmniej mniej się będziesz stresować ja niestety dopiero na 16 :-(
_Infinity_
ona ja też mogłam na rano ale żebyśmy mogli pójść razem z moim m musiałam wybrać termin popołudniowy :-) ...
tak, lekarz powiedział że na kolejnym USG powinien być widoczny zarodek i tętno (czyli serduszko)
tak, lekarz powiedział że na kolejnym USG powinien być widoczny zarodek i tętno (czyli serduszko)
_Infinity_
ona myślę że powinnaś zobaczyć - nie sądzę żeby na tym etapie te 2 dni różnicy miały znaczenie, tym bardziej że beta u Ciebie była wyższa i szybciej rosła
no wlasnie ciekawe jak teraz ale lekarz nie kazal robic chyba ze dla siebie
juz nie moge sie tego doczekac hehe czekam na to 5 lat i jeszcze nie wierze ze jestem w ciazy ze pod koniec roku bede miala taka mala kruszynke SWOJA mam nadzieje tylko ze to nie zaden kawal i pozwola mi sie cieszyc szczesciem jakie mnie spotkalo
u mnie w domu wszyscy jak na iglach czekaja na pierwsza fotke dzidziusia hehe juz lataja i ogladaja wozki ja sie jeszcze wstrzymalam ale jak w czwartek pojdzie wszystko ok to wyruszam na pierwszy podglad
ehhehe
juz nie moge sie tego doczekac hehe czekam na to 5 lat i jeszcze nie wierze ze jestem w ciazy ze pod koniec roku bede miala taka mala kruszynke SWOJA mam nadzieje tylko ze to nie zaden kawal i pozwola mi sie cieszyc szczesciem jakie mnie spotkalo
u mnie w domu wszyscy jak na iglach czekaja na pierwsza fotke dzidziusia hehe juz lataja i ogladaja wozki ja sie jeszcze wstrzymalam ale jak w czwartek pojdzie wszystko ok to wyruszam na pierwszy podglad
ehhehe
Esiek
TADAM !! Jest i suwaczek Mam nadzieję, że nie będę żałować, że już - tfu, tfu !!!!
Madzia - Junior prawie 3,5 cm
Infinity i ona - fajne chwile przed Wami !!! Czekajcie cierpliwie!
Aha -- mój planowany termin według miesiączki 19 listopad, według USG 21 listopad
Madzia - Junior prawie 3,5 cm
Infinity i ona - fajne chwile przed Wami !!! Czekajcie cierpliwie!
Aha -- mój planowany termin według miesiączki 19 listopad, według USG 21 listopad
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: