reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki za dzisiejszy dzień kciukaski , szczególnie za wysokie betki
Baaaardzo sie ciesz ze juz wiele z nas podgląda dzidzie:) i to nawet kolejny raz :)
Madzia wierzę w twoją dzidZie , mam nadzieje ze to krwiak jakiś wstrętny ale proszę sie oszczędzać mamusiu :) a dziewczynki na pewno cie wpuszczą na wizytę przed siebie :)
U mnie wielkimi krokami zbliża sie TEN dzień kiedy znowu w siebe wykluje duuuużo pieniędzy :) hihihihi
Buziaczki, miłego dnia zycze

reklama
Witajcie po Świętach :)

Madzia dla własnego spokoju koniecznie idź do doktora. Ja mam wizytę dopiero na 17:00, ale jestem pewna, że doktor jak tylko się dodzwonisz każe Ci przyjechać zaraz i poprosi Cię bez kolejki. Ja tak miałam wtedy przy mojej "wodzie". Jak tylko przyjechałam we wtorek powiedział wszystkim pacjentkom w poczekalni, ze ja jestem w ciąży, coś się u mnie dzieje i w związku z tym nie obowiązuje mnie kolejka. A i pieniążków za USG i badanie też nie wziął

agulla po łapach powinnaś dostać za te ten test sikany! I to jeszcze przy 2 dniowym maluchu. Zrób spokojnie betę

Ostatnia edycja:
Hej

Madzia - ja też myślę że powinnaś jechać. A tak mi się jeszcze przypomniało jak mi w szpitalu dr Bączkowski mówił o odstawieniu leków to mówił, że plamienia lubią być jak się zmniejsza leki w terminie w której miałabyś @. Może to to .... No ja wierze, że taki nasz urok!

lenka - trzymam kciuki za Twoją wizytę.

Ja idę na 15.00 ale nie liczę na USG już ;( Chcę mieć założoną kartę ciąży, pokaże te wyniki co robilam no i niestety - muszę poradzić się w temacie biegunek bo mnie to wykańcza.

anulla - u nas się ten heparyny nie stosuje. Ja kochana myślę, że jeżeil nie ma rzetelnych wskazań to to jest tylko wywalenie kasy.

Asita
- to czekamy na wieści po wizycie !!!

Papa

Agulla: owszem. Mi heparyna pomgla zajsc 3 razy w ciaze.... Mimo ze wyniki mam dobre. Nigdy nie wiadomo i zaleca sie profilaktycznie branie. "Szczegolne wskazania" do jej brania sa rzadko... Bierz ja i tyle.
Siniaki zostaja zwykle po fragminie: maja gorsze igly. Clexane jest troche lepsze z iglami ( dzialanie maja to samo)

Dziewczyny doktor oddzwonil i powiedział że mam się nie martwić bo takie plamienia występują i mogą trwać nawet do 2 tygodni a usg niczego nie pokazało a naprawdę było doborze zrobione przez dwóch lekarzy. Doktor nie chce robić tyle razy usg.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.:-)

Madzia - a kiedy teraz wizyta? Bo nie pamiętam. No nic, słuchaj doktora i tyle, co więcej - mówi, że jest ok to jest OK i nie ma innej opcji !
Mi też od paru dni uspokoily się te moje marne objawy jakie miałam i znów nie czuję nic a nic. :(

reklama
Dzisiaj jest 13 dpt i znowu zrobilam sikacza wyszla druga kreska ale bladsza od tej z niedzieli, martwi mnie to:-(, moze miec wplyw na to fakt, iz o 3.00 w nocy bylam w wc a potem o 5.45 kolejny raz i wtedy test zrobilam? Jak myslicie? w dodatku jakos ustapily mi objawy czyli bol plecow, kosci ogonowej, bol piersi znacznie zmalal. Jedynie hiperka sobie jest i ma sie dobrze:angry:. Dopiero na jutro mam skierowanie na bete i chyba jajo zniose do tej pory. Sorki za brak polskich znakow:sorry:

Do góry