reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzia jak to dobrze, że z maleństwem wszystko ok. Trzymam za Was kciuki.

Dziewczyny ja również Wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych.:-)

Lilia , Kiki - Może kolejnym razem umówimy się na zbiorowe sprzątanie ;-), będzie raźniej i weselej. Raz u jeden , raz u drugiej itd....

W sumie jestem za, ale coś mi się wydaje, że zamiast na sprzątaniu to czas by nam upłynął na ploteczkach itp. :-)
Lilia u mnie dalszy ciąg porządków po pracy :wściekła/y:, ja chyba jestem zbyt wolna Wy już macie posprzątane, mój M żartuje że chyba sanepid przyjedzie na inspekcję. Co do firmy sprzatającej to ja bym chyba nie utrzymała się z tego chyba jako nadzór, hihi

No ładnie, nadzór nad Jo.M., kiki i mną, nieżle to Sobie wymyśliłaś :-D

Jo.M. – jak po wizycie??

Esiek - gratuluję 10 tygodnia.

lenkabar, Esiek – życzę Wam kolejnego udanego spotkania z dzidzią, powodzenia.

Uda sie, Asita - &&&&&&&&&& za Wasze jutrzejsze wizyty, powodzenia.

agulla84 – życzę Ci co najmniej dwucyfrowej bety.

Bziumelka – przykro mi, że podejście nr 2 się nie powiodło, ale już zaciskam kciuki za podejście nr 3.

Madzia - dobrze, że z kropkiem wszystko w porządku.

Dziewczyny z okazji Świąt życzę Wszystkim straczkom, aby w końcu Wasze upragnione marzenie się spełniło. Tym, które nie długo testują życzę co najmniej dwucyfrowej bety, a ciężarówkom życzę spokojnej i nudnej ciąży.

Jajo2.jpg

Ja wracam do żywych. Szefowa zamiast premii świątecznej rozdawała choróbsko i Święta spędzam w łóżku, ach.

Załączniki

• Jajo2.jpg
    Jajo2.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 32
Hej dziewczyny, dawno nie pisałam. Wylądowałam w szpitalu z hiperstymulacją i jakoś tak mnie wszystko przeraża. Wczoraj tj. w 11 dpt zrobiłam test i pierwszy raz w życiu zobaczyłam 2 kreski. Nie mogę w to uwierzyć i boję się cieszyć, tym bardziej że w nocy musieliśmy jechać do szpitala z moim okropnie napęczniałym brzuchem. 24go mam robić bete i wtedy zobaczymy. Lekarka kazała odstawić lutinus ale ja jej nie posłucham. Powiedziała, że jak poronie to nie przez odstawienie luteiny - dziwnie to zabrzmiało. Tak bardzo się boje o mojego kruszka.

Agulla84 nie pisze jak człość, jedynie żeby robić w dniu spodziewanej miesiączki, ale że może być wynik pozytywny nawet do 7mu dni po terminie. Wydaje mi się, że to chyba zależy od organizmu, ja zrobiłam tak trochę z przekory bo mnie kość ogonowa bolała i plecy. Teraz już nie bolą, zato jajnik pobolewa.

na moim pisze że 6 dniową ciąże wykrywa ale wiem że są o czułości 10 mlu/ml i 25 mlu/ml.mnie strasznie bolą piersi i brzuch ale pewnie to na okres a nie bobaska bo jeden test w 10 dniu wyszedł negatywnie to chyba się nie nie zmieni

reklama
Agulla84 to wcale nie jest takie pewne, mnie tez boli brzuch ja na okres i piersi. Wydaje mi się, że te bóle okresowe występują we wczesnej ciąży bardzo często, ja bym na Twoim miejscu zrobiła np. za 2 dni, zresztą sama pewnie jutro powtórze ten test.

Do góry