reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jestem kochane :) czuje się bardzo dobrze faktycznie punkcja to pestka w porównaniu z tym co już przeszłam nie krwawiłam ani nie bolał mnie brzuch w sumie nadal nie boli:-) więc tak pobrali mi sześć komórek ale jutro mają dzwonić co się dzieje :-)dostałam leki zamur-250
luteina- 200 luteina -100 fragmin -500 no i kwas foliowy ale to już dawno biorę :-)

Hej. jestem. po tym relanium czuje sie dziwnie... nie wytrzymalam 30 min na fotelu po zabiegu bo tak mnie pecheez bolal ze szok. mam. madzieje ze 20min wystarczy

agulla - kurcze mi też chyba powiedzieli tylko ile pobrali i ile sie nadaje do zaplodnienia. Reszte dowiedzialam sie rano, czekaj cierpliwie :)

mmm - pewnie, że wystarczy. W ogole o tym nie mysl! Odpoczywaj!

reklama
agulla - super że już masz po strachu... teraz czekamy na informacje ile komorek, czy sie zaplodnily itp... :-)

mmm... to teraz trzymam kciuki....:tak:

Jo,M
jak dobrze pamietam to w srode.. bo we wtorek nie moglam... bedzie to moj 16dc... a ty na ktora masz w piatek?

Do góry