reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ESIEK udanego spotkania z dzidzią :tak:
MADZIA powodzenia na badaniu, może też dowiesz sie kto tam mieszka u Ciebie ;-)
MMM powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&
AGULLA I BZIUMELKA udanego podglądania pęcholi, niech Wam ładnie rosną &&&&&&&&&&&&&&&&&
ENNI zaciskam kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: enni - wysoka beta

3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: enni - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar -
[/B]badanie prenatalne
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
dzisiaj sporo się dzieje:)
Esiek - udanego spotkania z dzidzią:-)
Madzia - &&&&& za badania:)
mmmm - &&&& za wizytę, obyś jak najszybciej mogła podejść do crio:)
aghulla, bziumelka - &&&&&&&& za podglądanko:)
enni - &&&&&&& za betę, niech będzie wysoka:)

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Enni za twoją betę mega kciukaski
Powiedzcie mi prosze co to może być, mam dzis 20 dc, zwykle mam 32-34 dniowe cykle i rano podczas zalatwiania milam śluz taki jakby owulacyjny z niteczkami brązowego śluzu <przepraszam za dokladność :sorry:> trochę mnie to zmartwiło, mam nadzieje że nic mi sie zlego nie dzieje tam w środku, hmm a moze cos z moimi hormonami nie tak. Ja to jestem taka panikara ze wam mowie, ale czegos takiego jeszcze nie mialam.

Cześć dziewczynki

lenkabar - Gratuluję widoku dzidzi :-). Na pewno niesamowite uczucie.

Lilia - Daj znać co na wizycie

Zula - Dzięki za namiary , jak się ogarnę w pracy to poszukam telefonu na necie i zadzwonię.

Kikifish - Kinia nie stresuj się , wszystko się ułoży zobaczysz. Z reguły tak jest z pracą że jak jej nie ma to niema a jak się pojawi to na raz 2-3 propozycje. Wiem że szukanie pracy to masakra ale co zrobić , życie. A z niemocą zajścia w ciążę to wiesz , że sama nie jesteś - tak dla pocieszenia;-). Jeżeli chodzi o mnie to jutro mam wizytę kolejną u immunologa i zobaczę , jak będzie ok to w piątek zadzwonię żeby do kliniki się umówić. Ciekawe jaki termin mi tam rzucą , nie zdziwię się jak też jakiś sierpień:baffled:. Jeżeli tak to trudno , będę próbowała naturalnie chociaż specjalnie w to nie wierzę.

Olusia - Czyli masz teraz 2 cykle jeszcze na anty , tak? A tą koleżankę ochrzań , bo jeżeli coś zawaliła to niech ma odwagę się przyznać. Tak niestety wygląda praca z samymi babami , sama osobiście wolę pracować z facetami bo przynajmniej jakichś dziwnych historii nie ma.

Zula - Wiesz co właśnie podzwoniłam po różnych szpitalach i jedna babka powiedziała mi że w diagnostyce robią NK. Znalazłam na ich stronie coś takiego :
3249 - markery aktywacji limfocyta T ( CD3 , CD4 , CD8 , CD25 + coś tam jeszcze)
3248- profil limfocyta podstawowy , T , B , NK , T pom. , T supr

Czy to są te badania NK ? bo ty miałaś jakieś oznaczenie CD 56

Kurcze jakby to było to , to super bo diagnostykę mam pod nosem.

Dorotav - Może Ty też będziesz wiedziała czy to co Zuli napisałam to te badania NK

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, a trochę się tu dziś dzieje &&&&&&&&&& dawajcie jak najszybciej znać

Madzia wyobrażam sobie jak bardzo nie możesz się już doczekać (sama też nie mogę się doczekać jak opiszesz nam co i jak).. to będzie coś pięknego :) już bliżej niż dalej

Esiek jak będziesz po wizycie to pisz koniecznie co u dzidzi!

Enni czekamy na wieści o pozytywnej becie :))))

reklama
Cześć!

Madzia - kciuki już zaciśnięte.

No ja już obudziłam się tak zestresowana, że aż sztywna chodzę. Staram się być gotowa na różne wersje. Napiszę jak wrócę.

kiki - a w jakiej branży szukasz pracy?

Do góry