reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

JUHASEK ale zajebiaszcza beta :-) dzidzia rośnie :-)
DOROTAV dzięki za info :-* co do tych okienek to też je miałam i nie udało mi się ich wyłączyć ale chyba znikły same po jakimś czasie. Spróbuj zalogować się ponownie.

reklama
Jo.M. a u mnie wszystko dobrze... wczoraj dostalam @ i jako mam podly nastroj... chyba mam lekkiego dolka.. a poza tym jedna laska w pracy mnie tak wkur... i przez nia dostalam ochrzan i jeszcze za cos czego nie zrobilam a ona zrobila.. ale ze byla zemna na zmianie to mi sie tez dostalo... i tak chodze nabuzowana...

Zula jeszcze raz gratuluje wysokiej bety... :-)
Balbisia witaj :tak:
majka – cudowne wiadomości, gratuluje.;-)

Juhasek - gratuluję
Lilia a to sa antykoncepyjne? te Visanne i masz brac je 6 miesiecy?:tak:
lenkabar gratuluje dzidzi :tak:

kikifish87 a mam sie zapytac u siebie czy sa przyjecia w szpitalu? ale hmmm daleko mieszkasz ..

olusia dzieki wielkie ale jak sprawdziłam to mam 92 km do szpitala twojego, troche daleko. jak narazie składam podanie w odległosciach 30-40 km od domu.
A co do cudownej kolezanki, to tak juz jest jak sie pracuje z samymi babkami. zawsze sa zgryzoty:crazy:

kikifish87 tylko wiesz powinno sie to jakos inaczej zalatwic a nie z grubej rury ze ja jestem winna a tak na prawde to nie moja wina.. wiem wlasnie ze jak sie pracuje z laskami to tak jest ale zeby za cos dostala opier.. i jeszcze za cos czego nie zrobilam to juz sa jakies szczyty !!.. przejdzie mi.. ale jak spotkam ta laske to jej powiem co o niej mysle... bo juz mialam raz afere i to znow z jej powodu... i to tez ona byla winna... normalnie jakas masakra !!

Ja już po USG, ufff torbiel zniknęła :-). Wymazów na posiewy nie pobrano, pojadę w czwartek, jest szansa, że będzie już czysto i wyniki nie będą przekłamane.
Olusia7982 - Witaj !
Dorotav - mnie też te dodatki z lewejj przeszkadzają. Daj znać jak Ci się uda to wyłączyć.
Bziumelka - ból jajników może oznaczać, że będzie sporo, ładnych jajców :-). Ja przy stymulacji nic nie czułam i nic mi nie było a efekt to dwa znośnej jakości jajeczka i dwa słabiutkie. Trzymam kciuki za kopę dorodnych jajeczek.

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, wczoraj nawet żadnego żartu na prima aprilis nie zrobiłam:-:)-( Humor miłam tak zły że nawet nie miałam do tego głowy, cieszę się też że nikt mi nie zrobił bo chyba bym zabiła, mąż to przewidział i siedział cicho :-):-):-) Wczoraj poprostu połozyłam się wczesniej do łóżka i dzisiaj juz lepszy humor... Zaraz jadę na estradiol a potem na 13ta na wizyte więc cały dzień będę w drodzę. Samochodem nawet jeżdzić nie będę bo wczoraj myślałam ze nie raz komuś w dupę wjadę taka rozkojarzona byłam więc lepiej niech auto sobie stoi pod domem a ja wybieram tramwaj ;-)

Muszę zaraz spojrzeć w kalendarz co dziś się dzieje...

Esiek, Madzia, mmmm..... - kciukasy na wizytach
Agulla84 - daj znać ile masz pęcherzyków ale napewno będzie dużo :)
Enni - &&&&&&&&&&&&&& za betę!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry