reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie...Ja już trochę się ogarnęłam i zaczynam Was podczytywać (tyle produkujecie:szok: że nie wiem czy uda mi się nadrobić).
Esiek suuuper wiadomości, gratuluję wysokaśnej bety:-)

Kiki trzymam kciuki za wysokie wartości bety, mam nadzieję,że w Gyncentr. w końcu coś ruszy...bo jak na razie piękne bety , ale na Pomorzu, zacznij dobrą passę:-)

Zula kciuki zaciśnięte za transferek
Na dobre wieści czekamy od dziewczyn po wizytach.
Pozdrawiam

Kiki miałam nadzieję,że będzie wysoka beta, ogromnie mi przykro:-(, trzymaj się...coś to nasze Gyn słabo w naszych statystykach...

Kiki bardzo mi przykro przytulam:(
madzia samych dobrych wieści jutro na wizycie . Co do objawów to ja mam takie jak ty a raczej nie mam:) teraz juz łapie zadyszka nawet na spacerze to w sumie mój drugi objaw ciążowy.

Zula kciuki zaciśnięte za jutro :))) i przesyłam moc fluidkow&&&&&&&&&!!!!

Zula, faktycznie troszkę to wszystko dziwne, ale widocznie tak może być, w końcu lekarz wie co robi. Trzymam kciuki by transfer zakończył się bardzo wysoką betą.

Mammoni, trzymam kciuki za piękną betą, będzie dobrze, wierzę w to !!

Esiek, gratuluję, dalej trzymam kciuki by wszystko skończyło się szczęśliwie. Tym razem będzie dobrze :tak:

Madzia76, jutro zobaczysz swoje maleństwo zdrowe i silne jak byk, poproś o zdjęcie i pochwal się cioteczką z forumowym. Ale macie dobrze z tą ceną duphastonu, aż Wam zazdroszczę.

Kikifish87, jasny gwint a ja tak wierzyłam, przytulam Ciebie z całego serca. Macie jakiś plan ?

Dziękuję Dziewczyny za kciuki, dostaliśmy zielone światło od immunologa :tak:, wszystkie wyniki są dobre, w naszym przypadku za niepowodzenia profesor stawia na endometriozę. Dostałam jeszcze zlecenie na wykonanie cytomegalii w klasie IgM i toxo gondii IgG IgM. A do procedury transferu zalecenie brania Vit. E i Viagry !! :szok:
Na piątek zapisałam się do gina na przegląd i po estrofen, to będzie 29dc i mam nadzieję że hrabina za szybko się nie przypęta. No chyba że testy owu zdały egazamin ;-) no ale przecież ja w cuda nie wierzę :cool:

reklama
Do góry