reklama
Foote
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Nie zaglądałam ostatnio bo na szkoleniu byłam. Dziś powtarzałam bete i trochę się podłamałam, przyrost po 48h o 50% nie o 66%. Panikara ze mnie więc od razu poszłam się dowiedzieć czy to dobrze, powiedzieli mi że mam spokojnie czekać do USG w środę, bo wynik był 5826, więc może być tak że powoli zaczyna zwalniać i będzie podwajać się nie co 48 a co 72 h. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć:-( Przepraszam za marudzenie.
Dziękuje za odpowiedź Esiek i trzymam kciuki za Ciebie
.
mmmm... ja też tak myślałam, masz pingwinka ja ich nie miałam ani razu.
Wiem jeszcze długa droga przede mną, może się nie udać ale uwierz mi że była na 100% pewna że nigdy nie zobaczę pozytywnej bety i na razie ją mam...a co dalej to czas pokaże.
pzdr.Zośka
mmmm... ja też tak myślałam, masz pingwinka ja ich nie miałam ani razu.
Wiem jeszcze długa droga przede mną, może się nie udać ale uwierz mi że była na 100% pewna że nigdy nie zobaczę pozytywnej bety i na razie ją mam...a co dalej to czas pokaże.
pzdr.Zośka
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Foote: oczywiscie ze przy takich wartosciach beta rosnie wolniej. Podwaja sie do 96 godzin a nie 48 jak na poczatku. Bez paniki wiec
mmm...
mmm - ale beta czy sikacz negatywny? Bo jak sikacz to wiesz że masz bure....
Foote - tak jak pisze lolitka, potem rośniej wolniej i to jest norma!
bez bicia mówię, że sikacz... nie mam jak iść na betę z pracy nie dam rady wyjść
mmm...
mmm a miałas 3 dniowy zarodek czy blastka? A sikaczem to nas nie denerwuj i leć na bete w poniedziałek
5 dniowego blastka, tyle, że rozmrażanego, jakoś nie mam nadziei
Foote spokojnie
miałam identyczna sytuacje jak ty , przeplakalam dobę bo byłam pewna ze będzie poronienie jak wcześniej. Poszłam do lekarza a on na moich oczach podarł ten wynik i powiedział ze mam juz wiecej tego badania nie robić i sie i dziecko nie stresowac. Oznajmił mi ze na tym etapie juz tylko usg coś nam powie i oczywiście usg było super a tyle sie strachu najadlam. A swoją droga to piękna masz juz ta bete wiec niczym sie nie przejmuj.
reklama
Podziel się: