dlatego wszystko jest dla mnie tak nowe...sama nie wiem czy lekarz dobrze robi...jakoś mu nie ufam. Wcześniej miałam zaufanego lekarza, klinikę. Przygotowywał nas do IUI i wierzyłam mu jak nikomu. Jednak jak okazało się że nie mamy szans na IUI i musimy podjeść do IVF to musiałam zmienić klinikę.
reklama
dlatego wszystko jest dla mnie tak nowe...sama nie wiem czy lekarz dobrze robi...jakoś mu nie ufam. Wcześniej miałam zaufanego lekarza, klinikę. Przygotowywał nas do IUI i wierzyłam mu jak nikomu. Jednak jak okazało się że nie mamy szans na IUI i musimy podjeść do IVF to musiałam zmienić klinikę.
Musisz zaufac bo wkoncu on bedzie wasza wielka nadzieja. We wroclawiu sa przeciez jakies inne kliniki, jeszcze mozesz wrazie czego zmienic.
Taki jak w sygnaturce maz slabe nasienie a u mnie lewy jajowod niedrozny a prawy watpliwy, AMH mam duze bo 6,1 ale przy pierwszej probie stymulacja przebiegla do kitu bo estradiol nagle spadl i nie wiadomo dlaczego
Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej bo mam inny protokul stymulacji.
Wiesz o dawcy to mysli sie wtedy jesli nie da sie poprac w ogole zywych plemnikow albo jesli komorki sie nie chca ani zapladniac i/lub dzielic. U nas byla jedna dojrzala komorka i ona doszla do blastki klasy 3AA (srednia klasa) i przezyla zamrozenie wiec nie jest zle, a to ze sie nie udalo to juz wydaje mi sie przypadek. Po transferze zlapalo mnie mocne przeziebienie wiec to tez moglo przeszkodzic. A jakie Twoj ma parametry?? U mojego wahaja sie od 6 do 19mln w 1ml ruchomosc i zywotnosc srednia, najwiekszy problem to bardzo duza lepkosci i mala objetosc ok.1ml.
reklama
Podziel się: