reklama
Bziumelka - a jak trafi w 5 albo 7 ? To przecież zagrożenie dla jej życia.
Esiek moze i masz racje... Ja lubie ryzykowac wiec pewnie bym nie odpuscila bo jak sie tak dlugo nie udawalo to liczylabym ze i tym razem sie nie uda...
Boze drogi biedna Fusun!!! Tyle sie slyszy o tych biednych matkach co sa w szpitalach a lekarze nie ratuja ich dzieci... Powiedzcie w ktorym ona jest tygodniu?? Czy dzieci maja teraz szanse na przezycie poza lonem matki??
Dziewczyny powiedzcie mi prosze czy jak od wczoraj biore pierwsze zastrzyki z Gonalpeptylu to znaczy ze to jest poczatek dlugiego protokolu czy dopiero kiedy zacznie sie stymulke ta wlasciwa?? Chce uaktualnic sygnaturke a nie wiem jak liczyc.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Bziumelka: juz od gonapeptylu liczy sie rozpoczecie dlugiego protokolu
dziewczyny jestem załamanamoje AMH 0,8
![]()
Niskie ale nie tragiczne spokojnie masz szanse na wyprodukowanie komoreczek wiec glowa do gory tylko do dziela aby nie tracic czasu.
mam 25 lat. Miałam dwie laparoskopie. Torbiele endometrialne.
Mam szansę w in vitro?
Aga oczywiscie ze masz szanse tylko stan menopauzy nie daje szansy, tylko musicie zaczac jak najszybciej, bo z kazdym cyklem rezerwa sie zmniejsza.
dzisiaj po wizycie u lekarza, jesteśmy zdecydowani na próbę w kwietniu. Dziewczyny jak się czułyście po zastrzykach? mój lekarz ze wzgledu na niskie AMH zdecydował o najwyższej dawce zastrzyków (nie wiem co to oznacza).
reklama
Podziel się: