reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar cudne wieści , tak trzymaj bo na krwiaka tylko lezenie.

kiki , esiek ja tam mysle ze będzie dobrze bo przecież nie ma powodów żeby mogło być inaczej.

zula to niezłe cie z tymi dokumentami urządzili:( a policja to jakoś tak zawsze zatrzymuje jak nie chcemy. U mnie w uk jest takie prawo ze nie ma obowiązku noszenia dokumentów ze sobą nawet prawka.

reklama
Hej hej :-)
LENKABAR gratuluję :-* to musi być cudowne uczucie no i super że krwiak się wchłania jeszcze trochę i go nie będzie :-)

MARZEC:

13: Uda sie - udany transfer
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18:
lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze USG
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Ostatnia edycja:
Majka, Foote - gratuluję Waszych maleństw, że wszystko w porządku i niech zdrowo się rozwijają:) Lenkabar - super, że wszystko idzie w dobrym kierunku i krwiak się wchłania. Leżenie przynosi efekty:) Odpoczywaj dalej i trzymam kciuki za malucha:)

Juhasek śliczna betka jak na 8 dpt, gratki :tak::-):tak: Jakiej klasy zarodek miałaś podany?

Lolitka a Ty powtarzałaś dzisiaj betę? Pochwal się nam :tak::tak::tak: Przy okazji mam jeszcze pytanie odnośnie suplementów diety przed crio. Koleżanka z innego forum przed stymulacją brała różne suplementy diety typu DHEA, omega 3, Q10, wit D3 itp. ale nie wie czy przed crio też brać czy nie. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Ty brałaś przed ostatnim, udanym crio?

Juhasek sliczna ta betka jak na 8dpt....gratulacje...za dalszy przyrost i serduszko :* nie wytrzymalas zeby dluzej czekac haha....

Ja uwazam,ze przy blastkach to smialo bete mozna robic7-8dpt bo tak naprawdę blastki zagniezdzaja sie 1-3dpt wiec 8dpt to juz moment na testowanie...a czekanie do 14dpt to katowanie siebie...takie moje zdanie...

Ja za pierwszym razem jak mialam podana blastke 3AA to czekalam az do dnia w ktorym rpof mopwi zeby testowac tylko,ze nie zdazylam bo dostalam okres pomimo przyjmowanego progesteronu...

Ostatnia edycja:
Juhasek wow beta mega duża ile miałaś zarodków?
Bo z tego co pamiętam to Fusun jakoś w 7dpt miała taką wysoką bete i ma blizniaki ;)
Wielkie gratulacje oby tylko rakie wiadomości były na forum. Wiosna będzie piękna ;)

reklama
Do góry