reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze mam pytanie, przeczytałam skład Femibionu, w którym jest kwas foliowy, czy brałyście dodatkowo FOLIC czy nie? Bo widzę ża dawka jest dokładnie ta sama. Nie dopytałam o to lekarza, bo nie wiedziałam, ze w femibionie będzie kwas foliowy.
Jejku to picie wody mnie wykończy bo non stop ganiam do wc. Ale grzecznie się stosuję do rady Infinity:)

reklama
MagdaM : protokół krótki trwa ok 10 dni , ja przyjmowałam gonal w różnych jednostkach bo to lekarz dobiera indywidualnie . A oprócz tego cetrotide i Ovitrelle .

MagdaM : ja tak samo jak Lalka protokół krótki trwa ok 10 dni , ja przyjmowałam gonal w różnych jednostkach bo to lekarz dobiera indywidualnie . A oprócz tego cetrotide i Ovitrelle .:-)

MagdaM33 ja miedzy pierwsza a 2 podejsciem biore anty... jestem prawie w polowie 2 opakowania... i po nich zaczynam od nowa stymulacje ... mowila mi lekarka ze musza byc przerwy 3 miesiace miedzy stymulacjami... i zeby organizm odpoczal od tych lekow... dzis bede dzwonic do kliniki zeby sie umowic z lekarka i zeby uzgodnic co i jak i zeby wypisala mi recepte na leki ...

Bzibziok spokojnie możesz brać folik, tam też nie ma dużo kwasu. Ja biorę 5 mg dziennie, na receptę + 0,2 w femifertilu i doktorek mówił, że nie zaszkodzi :tak:
Madzia gratuluję widoku pęcherzyka na usg i zazdroszczę ale tak pozytywnie :-)

Co do piesków to ja mam chihuahua krótkowłosego, całe 3 kg szczęścia i jest ze mną wszędzie cały czas, nawet w pracy a jak gdzieś wyjeżdżamy to zanoszę go do mamy piętro niżej :-)

MagdaM ja też miałam krótki prostokół. Za pierwszym razem brałam Menopur i Gonapeptyl przez 7 dni, później Ovitrelle i punkcja 10 dnia. Teraz biorę Menopur i Gonapeptyl 9 dni, później Choragon i punkcja 12 dnia. Przy krókim protokole nie bierze się antyków.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia76 tak się ciesze twoim szczęściem ;) cudowna wiadomośc za tydzień na pewno uslyszysz serduszko ;)
Dr odpisał. Mam jutro i w pt powtórzyć bete czy przyrasta ( zbankrutuje przez tą bete) napisał że we wczesnej ciąży często zdarzają się takie plamienia a progesteronu nie ma co zwiększać. Jakoś dziwnie spokojna jestem. Zobaczymy czy to dobrze ;)

Do góry