reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok i Lalka dobrze że macie punkcje już z głowy. Ilością leków się nie martwcie wszystko po to aby kropki z nami zostaly. Ja mialam lutinus, dupka, estrofem, encorton, zastrzyki clexane, antybiotyk duomox i globulki przeciwbakteryjne ;)
Esiek suprr że ta małpa przyszła. Życzę Ci aby była ostatnią w tym roku.
Madzia76 czekam z niecierpliwością na dobre wieści od Ciebie.
Montana8, Mmm, Pyscek i Madzia33 jak się czujecie? Mam nadzieje że zbieracie sily ns następne podejście. Najważniejsze to mieć plan.
A ja miałam dzisiaj kremowe plamienia. Strasznie się wystraszylam napisałam do dr ale na razie nie odpisał. Jutro pójdę zrobić bete zobacze czy prawidlowo przyrasta i progesteron. Widxicie dziewczyny czekamy na pozytywna bete a jak już jest to nigdy koniec zmartwień ;/

reklama
Bzibziok a ja mialam kroplowke podczas punkcji z paracetamolem, tak wiec po wybudzeniu wstalam o wlasnych silach i nawet mnie nie bolalo tzn tak jak przy miesiaczce. Potem 2 dni plamilam lekko krwia.
Tego samego dnia wiedzialam ile pobrali mi pecherzykow, a na drugi dzien lekarz do mnie dzwonil i powiadomil o ilosci zaplodnionych komoreczek.
A jaka masz dawke tej luteiny? ja uzywalam tego aplikatora, wygodny i aplikowal tabletke glebiej niz palcem. A lekarz mi mowil ze jak najglebiej trzeba wlozyc luteine :-)
rano i wieczorem 2x100

Dziewczyny mój dzidziuś ma 5mm ma razie jest pęcherzyk ale w macicy następna wizyta za tydzień. Aplikatot też mogę odstąpić bardzo dobrze się nim aplikuje. Majka ja też miałam takie plemienia nie martw się.

Nie ma problemu przez najbliższe 2,5 tygodnia będę miała duużo wolnego czasu:)

Madzia to super wiadomość:)
Który jesteś dzień po transferze??Kiedy następna wizyta??

reklama
Do góry