reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny dziękuję bardzo za wsparcie. niestety nie udało nam się. w sobotę beta 2,2.

życzę powodzenia i mocno zaciskam kciuki za wasze starania:tak:

p.s.

a powiedzcie mi jeszcze jak szybko dostanę @ (odstawiłam leki od wczoraj) i czy bardzo będzie bolała? zastanawiam się jak się do niej przygotować
dzieki za odpowiedzi

Ostatnia edycja:
reklama
MagdaM33 bardzo mi przykro, wiem co czujesz :(. Masz jakies mrozaczki?
Trzymam kciuki dzis za wszystkie dziewczynki testujace i te co maja wizyty i punkcje. Powodzenia.
Mmm... a co u Ciebie?

Powiedzcie mi kiedy moge spodziewac sie miesiaczki po luteinie, bralam ja 3x1 po 200 mg, wczoraj pierwszy dzien bez niej.

Cześć dziewczynki , nie miałam czasu zajrzeć w weekand do Was zabrałam się za porządki "wiosenne". Było tak ładnie że aż żal było by nie umyć okien. Więc wysprzątałam wszystko w domu co się da:-). Ale już odczytałam co tam u Was.

majka201 - Gratuluję super przyrostu. Czekamy na relację z 1 USG:-D

lenkabar - Trzymam kciuki za Twojego blasutsia a może powinnam powiedzieć za Twoją blastusię skoro lekarz widzi dziwczynkę;-)

lalka -
Ja Cię rozumiem z tym paleniem bo sama podpalam raz mniej raz więcej. Przy pierwszych dwóch podejściach nie paliłam w ogóle i to był jakiś rok. Potem po kolejnych porażkach podpalałam po wynikach bety , przy ostatniej próbie pierwsze co zrobiłam po odczytaniu wyniku bety to poszłam głupia po fajki :baffled: no i teraz czasem sobie podpalam. Nie wiem do końca jak to jest z tymi fajkami ale trzeba się przemóc i nie palić w trakcie stymulacji a już na 100% po transferach. Ja jak skończę moje antybiotyki i zabiorę się za łykanie witaminek to rzucę to całkowicie bo nigdy nic nie wiadomo ale wiadomo że papierosy nie pomagają tylko szkodzą.

montana - Kochana bardzo mi przykro. Pierwsza porażka boli najbardziej , przynajmniej u mnie tak było. Nie mogłam zrozumieć dlaczego jak już podają zarodek to nie ma ciąży. No ciężko to przeszłam . Przeryczałam około tygodnia. Ale z czasem wszystko minie , a jak wraca się do walki to już w ogóle nowe nadzieje się budzą. Także dasz radę. Trzymam kciuki

MagdaM33 - Strasznie mi przykro że Twoja beta spadła. Trzymaj się.

miałam 6,6, wzrosła 17,5, spadła 2,2. mam nadzieję, ze szybko dostanę @. teraz czekamy na odpowiedź z kliniki. raczej nie zdecydujemy się na kolejne podejście. mamy nadzieję na AZ, nasze były bardzo słabiutkie. nie mamy zamrożonych.

montana nie spodziewałam się że to będzie tak bardzo bolało. nie mogę przestać ryczeć. głowa boli mnie przeokropnie. dobrze, że dziś mam jeszcze wolne. i cieszę sie, że mam tak wspaniałego męża.
montana trzymaj się ciepło. ja myślę że jest tak jak Jo.M pisze. jak wrócimy do walki będzie sie działo i bedzie dobrze.

reklama
MagdaM33 przykro mi bardzo, wiem co czyjesz też miałam już raz taką nadzieję i spadek bety po dwóch dniach był okropny. To chyba jest jeszcze gorzej niż jak od razu widzisz zerową betę. Trzymaj sie mocno, popłacz to pomaga.

Do góry