reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzia33 ja biore femibion, koenzyk q10 do transferu i wit d3.
Lilla w wolnej chwilu możesz mnie dopisać do kalendarza na 21.02- USG mam nadzieje że usłyszę już serduszko ;)
Madzia76 ty to masz szybciurko to usg aż Ci zazdroszcze ja musze czekać całe dwa tygodnie ;/ mam nadzieję że zobaczysz pecherzyk a może i serduszko ;)

reklama
Dziewczyny, mam wyniki II weryfikacji - nie udało się:no: beta spadła do 1,7. W czwartek ostatnia weryfikacja, ale to tylko formalność. Czemu to tak cholernie boli...
Mamy 3 zamrożone, ale słabsze niż ten podany. Nie wiecie ile czasu trzeba odczekać, żeby podejść do 2 próby? Jak to formalnie wygląda, czy normalnie ustala się nam termin transferu, czy znowu jakieś wizyty przed, itd?

Anulla28 a byłam prawie pewna po ostatniej vecie że się uda. Przykro mi strasznie. Mi lekarz mówił że do crio po nie udanej próbie można podejść od razu w następnym cyklu ale to też zależy od Ciebie, czy chcesz i od lekarza. Ja nie miałam crio ale dziewczyny pisały że to dużo prostsze od całej procedury. Zadzwon do dr on najlepiej Ci wszystko wytłumaczy. Trzymaj się i nie poddawaj napewno następny raz będzie szczęśliwy.

ANULLA i MAGDAM kochane tak bardzo mi przykro :* trzymajcie się kochane chociaż wiem, że to tylko słowa, ale wierzę z całego serca, że Wam się uda :tak:

ja dzisiaj jestem po wizycie, a więc: gin. stwierdził, że prolaktyna tylko troszkę ponad normę, więc nie ma za bardzo się czym denerwować, ale zapisał mi bromergon, ale mam brać tylko 0.5 tabl. a po 3 tygodniach powtórzyć badanie na prolaktynę, jeśli spadnie to będę brać później tylko 1/4 tabl. co do toksoplazmozy to też jest tylko troszkę ponad normę, ale w razie czego mam zgłosić się na konsultacje do pani docent, która przyjmuje na Przybyszewskiego w P-niu i zobaczyć co ona powie, bo jego zdaniem to jest końcówka wirusa i dlatego tylko troszkę jest ponad normę, do pani docent poda mi gin. namiary jutro przez tel., bo nie miał przy sobie; jak będę miała resztę wyników i będę już po rozmowie z p. docent to mam zadzwonić do kliniki i przez tel. podać wyniki i zobaczymy co dalej, gin. twierdzi, że nie powinno sie przedłużyć tylko ewentualnie o 1 cykl aby wyjaśnić tą toxo, bo lepiej dmuchać na zimne
icon_e_smile.gif
pytanie tylko kiedy przyjmie mnie pani docent
icon_e_sad.gif

trzymajcie się kochane :*

trzymam kciuki za wysokie bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anulla przykro mi bardzo, że się nie udało:-(. Do crio można podchodzić od razu, ale ja zawsze czekałam jeden cykl tak zeby tam w środku wszystko sę unormowało.

majka201 no ja jutro to na za wile nie liczę ale pęcherzyk to chętnie bym zobaczyła, tak mi się już chce. Jak Ty się czujesz majka, bo ja czuję se normalnie tak jak bym w ciąży nie była juz nic nie nie boli, ani nie szczeka czuję sie jak przed początkiem stymulacji, to tak ma być ???

reklama
Madzia76 żebym to ha wiedziała ;) to w końcu ty już byłaś w ciąży ;) Jeśli o mnie chodzi to brzuch mnie cmi id czasu do czasu bo jakimś wielkim bólem bym tego nie nazwała. Oprócz tego piersi mnie bolą i też nie czuje się jak bym była w ciąży ;)

Do góry