reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hmm ufam w takim razie lekarzowi i jak powie, że muszę odpocząc 3 m-ce, to tak tez zrobię, najważniejsze że nabrałam mega mocy na kolejną walkę :blink:

reklama
Hmm ufam w takim razie lekarzowi i jak powie, że muszę odpocząc 3 m-ce, to tak tez zrobię, najważniejsze że nabrałam mega mocy na kolejną walkę :blink:

a w tym czasie może warto zainwestować w jakieś witaminki? może mace?

hehe skończyłam gulasz. ilość jak dla wojska

Madzia dziękuje ze pytasz , czuje się dobrze a nawet super. Wygrałam walkę z krwiakiem wiec mam nadzieje ze teraz będę miała bardzo nudno już do końca . Do pracy już nie wracam wiec tylko odpoczynek do porodu:)) objawów nie mam nigdy nie wymiotowalam ani mnie nie mdlilo . Tylko powiększone obolałe piersi i większe zapotrzebowanie na sen:) miałam podobna bete jak ty i Majka wiec jest nadzieje ze wymioty cie ominął.

Mniam uwielbiam gulasz :-). Ale pychaśny obiad masz :-)...A witaminek to wraz z mężem łykamy od groma i jeszcze trochę. Ok idę też szykować obiadek, a potem mój mężuś zabiera mnie na odstresowanie na zakupki i może jakieś lody :-p

Cześć wszystkim
U mnie tak : 8 pęcherzyków po 17 mm i na drugim jajniku lewym 5 po 15-16 mm . Wynik estradiolu 890 . Dziś i jutro nadal gonal 300 j i cetrotide a jutro ovitrelle na wieczór i punkcja we wtorek . Dostałam opie.... od dr bo widział mnie z papierosem :zawstydzona/y: i te dawki gonalu właśnie przez to żeby było jak najwięcej pęcherzyków . Dowiedziałam się też że ze względu że pale poprzednim razem miałam tylko jeden zarodek a przy moich wynikach i wieku powinnam mieć z 3-4 . Jestem zła sama na siebie bo nie moge rzucić tych papierochów :-(

Lalka to dalej jedziemy na jednym wózku, ja też mam punkcie przełożona na wtorek. A wyników estradowy nieznam, bbędą dopiero w poniedziałek.

Lalka a dużo palisz? Lenkabar super wiadomości. Teraz lez i odpoczywaj a malenstwo niech się wgryza. Madzia33 oi Montana8 o ktorej macie wyniki? Kciuki zacisniete.

majka : pół paczki dziennie przecientnie tak
Bzibziok : O której masz punkcje , ja o 6:40 :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Lenkabar dokładnie tak to trwa szast prast i po wszystkim, nie martw się też tak miałam a jaki lekarz Ci robił ja obstawian Brelika. Teraz odpoczywaj i się relaksuj, trzymam kciuki za twoją kropeczkę.

Montana oczywiście ze nadzieja jest, ja wierzę że Ci się udało, popatrz na przykład mojej koleżanki, beta przyrosla jej z 11 na 17 to bardzo mało i pierwszą robiła w 11 dpt więc gdyby zrobiła w 8 dpt tak jak ja to nic najprawdopodobniej by nie było a teraz w 15 dpt nagle skoczyła jej do 69, więc widzisz jakie psikusy płatają nam te fasolki, trzymam kciuki.

mmm za Ciebie i Twoj tescik również, oby ta implantacja tak u Ciebie wyglądala.

Jogo mam nadzieję że nie będę miała tych wymiotów, w pierwszej ciąży ominęły mnie wszystkie objawy, no ale cóż wtedy to ja miałam 18 lat wiec i organizm się inaczej zachowywał, ale co tam jak będą to trudno oby tylko dzidziulek był zdrowy.

A dziś byliśmy napierwszysm spacerku w lesie ja, kropek i moj piesek, ale przyjemnie było. A potem jak wracałam to jakos tak sam samochód do hurtowni dla dzieci mi skręcił, dostałam oczopląsu ile pięknych rzeczy jest dla dzieciaczków, ah ale będę szalała, ale jeszcze nic nie kupuję bo moja mama jest zabobonna hahaha.

Do góry