reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar maiałam takie same leki jak ty, 3x1 luteina , 3x1 duphaston i 1x1 progynowa, teraz zmieniło mi się tylko tyle ze progynowa odpadła, a no i ja eutyrox biorę bo tsh skoczyło po transferze do 2,49 i to obecnie jest mój największy problem o którym będę rozmawiać we wtorek z doktorkiem. Co do bety to ja zrobiłam w 8dpt 3-dniowego zarodeczka ale pamiętaj że jak nie wyjdzie to jeszcze nic nie znaczy.

reklama
Lalka dzięki że pytasz. W sumie ok bolą mnie plecy ake to od ciągłego leżenia ;) czasem coś w brzuchu zakluje. Korzystam z leżenia bo w pn wracsm do pracy po 3 tyg. W sumie mam już dość tego leżenia w domu ;/

reklama
Do góry