reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kikifish - Oj sorki , zapomniałam jeszcze o Tobie. Ja bym też wolała gdzieś koło Gyncentrum się spotkać bo do 3 stawów mam dalej a orientacja w terenie kiepska u mnie;-) , no ale może się nie zgubię. To może ten 13 by Ci pasował po południu oczywiście jak rano masz sprawy do załatwiania?

Nie bój się będzie dobrze , przeszłam już to i nie jest najgorzej. ;-)

reklama
witajcie :*
a ja mam dziś jakiegoś dołka :-( ... jakoś tak do wszystkiego dziś podchodzę pesymistycznie ... w nocy budziłam się, rano jeszcze zobaczyłam że temp spadła ale na szczęście tylko o 1 stopień ... nie wiem o co chodzi ze mną, wczoraj tryskałam humorem mąż już nie mógł ze mną wytrzymać :-p a dziś odwrotnie ... buuu .... idę na zakupy może kupie sobie jakiąś bluzeczkę na poprawę humoru ...
miłego dnia kobietki :*

Jo.M kurcze szczerze to 13 mam urodziny(27) i na 7:30 rano mam szkolenie w urzedzie pracy a po południu napewno rodzina od meza zwali mi sie na kawe urodzinowa. ale spokojnie dziewczyny to moze ja wam nie bede przeszkadzac i wy sie spotkajcie, a nastepnym razem moze mi sie poszczesci i uda mi sie z wami spotkac i poznac na żywo:-D
Pyscek kochana bywaja i takie dni , ale nie martw sie i po burzy wychodzi slonce, bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
kikifish - A no to wiadomo , że zajęta będziesz. Wiesz co zobaczymy czy Olusi i Lili przypasuje termin , jeżeli nie to ustalimy coś nowego.

Pyscek - Tak to już jest z tymi nastrojami , raz się człowiek cieszy jak głupi do sera a za chwilę nic tylko usiąść i płakać:baffled:. Normalka . Masz rację idź na zakupy mi to też poprawia humor przynajmniej na chwilę.

Cześć dziewczyny.
Od razu zaciskam piąstki za wasze wysokie bety.

A teraz tak:
mmm nie wiem czy ja bym tego sikacza robiła. Tak jak mówi zuzia 2011 widziałyscie moja betę??? No jest wysoka i w niedzielę robiłam sikańca a to był 10dpt i po pozytywnej becie i kreska była tak blada ze zastanawiałam sie czy to czasem nie cień z tego co niby powinno wyjść, a dzisiaj zrobiłam kolejny test z porannego moczu i powiem Wam ze jest ta druga kreska ale żeby ona była jakoś bardzo mocna to nie bardzo a dziś mam 13 dpt. wiec weźcie poprawkę na te sikańce. Co do plamień to ja mam takie od czasu do czsu jak wkładam luteine takie brązowawe i jakos zyję i myśle ze dzidziuś też ma sie dobrze. Co do bulu brzucha to znowu wczoraj bolał mnie cały dzień a dziś cisza wiec widzicie jak to wygląda.
majka kciukaski za dzisiejszą bete.

Dziewczyny, a gdzie jest Gyncentrum?? Tylko mam nadzieję, że nie w centrum, bo w tygodniu Katowice tak są zakorkowane, że raczej nie ma sensu się tam spotykać. 3 Stawy są o tyle dobre, że są na uboczu.

reklama
Do góry