reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
miałam dzś zrobić test ale powiem wam, że zwyczajnie boję się, chce jeszcze trochę pożyć nadzieją.do piątku mogę jeszcze mieć nadzieję że jestem w ciąży. a tak na prawdę mam zle przeczucia i nie chcę znowu zobaczyć jednej kreski, tym bardziej że narobiłam sobie nadziei

Mmm kochaniutka mogłaś się odważyć, bo to Twoj 8dpt wiec napewno beta by już byla, a co ja mam powiedziec, porwalam sie z motyką na księżyc i w 7 dpt polecialam robic bete. Ja z tych mega niecierpliwych.... Ale wiesz tez mam taki śluz taki kremowo brązowy, ale tak lekko, napewno nie jest to biel, bo wczesniej mialam bialo od luteiny, wiec troszkę sie boje czy to nie @.

Mmm kochaniutka mogłaś się odważyć, bo to Twoj 8dpt wiec napewno beta by już byla, a co ja mam powiedziec, porwalam sie z motyką na księżyc i w 7 dpt polecialam robic bete. Ja z tych mega niecierpliwych.... Ale wiesz tez mam taki śluz taki kremowo brązowy, ale tak lekko, napewno nie jest to biel, bo wczesniej mialam bialo od luteiny, wiec troszkę sie boje czy to nie @.
może zarodek się implantuje?
u mnie za długo to trwa na implantację

Mmm nie stresuj się tylko rób test. Montana8 mnie cały czas boli brzych jak na ikres wiec to wcale nie znaczy negatywnego wyniku ;) trzymam kciuki

mmm...trzymaj się dzielnie!! Powinnaś mieć więcej wiary w swojego kropka!! Ale ja chyba Cię rozumiem też będę się pewnie ociągać z testem, bo do czasu aż nie ma wyniku można wierzyć w pozytywne zakończenie!
Montana, za Ciebie mocne kciuki aby wynik był pozytywny:)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już oddalam krew i czekam na wyniki ostatnio byly po 13 ale zwykle sa ok 16 więc czekam. Zrobilam dzisiaj sikacza bo chciałam mieć na pamiątkę i w ogóle pierwszy rax w życiu po tylu razach zobaczyć dwie kreski. Wyszedł straszny bladzioch ale może dlatego że nie z porannego moczu ;/ ale dwie kreski są. Mmm myślę że z ranbego moczu jutro mozesz zatestowac ;)

Do góry