reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M no to moze faktycznie umknela mi ta wiadomoc... tyle tutaj dziewczyny pisza ze chyba umknelo mi... jeszcze mam jedno opakowanie - zaczynam jutro... poprzesuwalo mi sie wszystko bo pozno dostalam porzednio @ jak bralam lutke od 16dc do 25... wiec z poczatkiem marca zaczynam stymulke... dzis zadzwonie do kliniki zeby umowic sie do pani doktor i zeby rozpisala mi stymulke.. ale recepte chce na leki bym mogla pojechac do Bytomia...

P.s ani smska nic... :-(

reklama
Dziewczyny czyli tak Silesia, ok 17.00, ale 17 czy 18 luty??

Jo.M. - cieszę się, że jesteś, bo jakoś tak pusto tu bez Ciebie było :-(

Hey :)

Lilia mozesz mnie juz wykreslic z kalendarza....

Moj maz zle zrozumial babke w labo albo ona mu zle powiedziala....dzisiaj dzownila jeszcze raz do labo i wynik nie jest 2 tylko >2 czyli ponizej. Takie maja oznaczenie,wiec to moglo byc nawet 0....

Jestem zalamana bo nie wiem gdzie jest przyczyna twego...
Rozmawialam z lekarzem i bede powtarzac badania hormonow...da mi max leki,ktore moga byc m.in na przeciwciala i choroby immunologiczne,wlaczy encorton...powiedzila ze teraz da mi wszystko na maxa i zobaczymy czy zaskoczy....

Wolalabym poronic bo chociaz wiedzialabym,ze moge zajsc w ciaze a tak nic sie nie dzieje i nawet nie wiem gdzie jest i czy jest jakis powod....poj...ane to zycie....przez przeklenstwa sie juz nie da....

kochane bardzo, bardzo trzymam kciuki za pozytywne wyniki za rosnące betki i niecierpliwie czekam na szczęśliwe wieści.:-)

Lilia jakoś tak zniknęłam z listy, 8.02 mam III weryfikację;-)

hope-kochana przykro mi bardzo ze jednak iskierka nadzieji odeszla. ale nie moge sie z toba zgodzic ze lepiej jest poronic. mowie ci na wlasnym doswiadczeniu. ja przezywam do teraz strate tej ciazy, choc moge cie zrozumiec jestes zrozpaczona po porażce.trzymaj sie.

reklama
Olusia - Ja też jak będę już do stymulacji podchodzić to pojadę po leki tam do Bytomia. Wystarczająco dużo kasy już zostawiłam w tych klinikach .
To już masz z górki , czyli w marcu transferek:tak:. Fajnie się masz.
Muszę Ci jednak chyba przyznać rację , że Cię zaniedbałam bo faktycznie 0 sms-ków. Ale poprawię się.

Hope - Bidulko , nie martw się w końcu musi zaskoczyć , ja sobie też tak to tłumaczę. Ale na prawdę radziłabym Ci się wybrać do immunologa bo szkoda Twoich pięknych zarodeczków jeżeli coś tam złego siedzi. A przeklinać możesz bez obaw ile chcesz ;-)

Do góry