reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

majka madzia GRATULACJE:-D:-D:-D
montana- wydaje mi sie ze bez problemu mozesz robic bete w 8dpt bo mialas blastki podane?? wiem ze ci ciezko bo te ostatnie dni oczekiwania sa najgorsze ale stresem nie pomagasz bąbelkowi;-)
lenkabar przy mojej ostatniej ciazy tez mnie bralo, i stosowalam herbate z duuzo iloscia miodu i cytryny, az mi sie rzygac tym chcialo;-)pozniej jak mnie bardzo gardlo bolalo to kupilam tabl do ssania dla kobiet w ciazy

reklama
Madzia76, Majka Wielkeie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nam się tutaj mamusiek namnożyło :-)

ja jestem po punkcji. 12 komóreczek pobrano, 8 bardzo ładnych. Prawdopodobnie w czwartek transfer- czyli Madzia76 identycznie jak u Ciebie, najpierw Głąbowski, potem Sienkiewicz, oby mi to szczęście przyniosło.. :) tylko przeziębienie mnie dopada, muszę je kon;0iecznie zwalczyć:/ macie jakieś "złote sposoby"?

super!! 12 pięknych maleństw!! teraz kciukasy za owocny seksik na szkiełku :)

majka ja biorę 3x1 luteine 100 i 3x1.5 duphaston

montana idz jeśli nie dasz rady wytrzymać, ale potem powtórz jakaby nie była

lenkabar trzymam kciuki za ciebie i twoje zarodeczki niech im się rośnie jak najlepiej, a nie mówiłam że czwartek będzie ransferek i ciesz sie zobacz jaką Sienkiewicz ma szczęśliwą rękę:-):-D:happy:

Jo.M., z jakiego powodu mierzycie temp oboje z mężem ? ja temp.ciała zawsze mam obniżoną 36,2 - 35,8.

Kikifish87, ja również miałam polipa i histeroskopie, nieźle zadziałała ta dawka euthyroxy 150, sprawdzaj ją często by nie doszło do nadczynności. chciałam Ci wcześniej napisać że TSH 0,15 przy crio mogłoby być bo podczas transferu i brania progesteronu TSH wzrasta, ale jak Ci się przesunie data crio to przynajmniej ją unormujesz. A napisz proszę jak załatwicie dalsze mrożenie pingwinka, poczekają na Ciebie czy będziecie musieli zapłacić ?

majka201, Ty niedowiarku !! gratuluję i trzymam kciuki za dalszy przyrost bety

Madzia76, gratuluję mamusiu
lenkabar, ładna hodowla kurko;-) kuruj się kochana żebyś do transferu zdrowa była :tak:

Moja dzisiejsza wizyta u immunologa to tragedia, jeszcze nigdy tak w życiu nie byłam potraktowana przez lekarza, zadał 2 pytania, ile ivf było, i czy byłam u genetyka, wypisał 5 kartek z badaniami, żegnam i 150 zł pac poszło za 3 minuty w gabinecie. Szlag mnie trafił.
Badania do wykonania:
dla mnie:
CD3, CD4, CD8, CD19, CD 16+56 w pracowni immunofenotypowania na onkologii
CA-125, p/c antygeonom jajnikowym, ANA-1, anty-kargiolipidowe IgG IgM, anty beta2-glikoprot IgG IgM
wymaz z szyjki na bakterie tlenowe, beztlenowe i coś jeszcze czego nie mogę się doczytać
Kariotyp, IBT w surowicy
dla męża: kariotyp, IBT w surowicy IBT w plemnikach i DNA plemnika i integracja
Właściwie to mam doła z tymi badaniami, i dalej nic nie wiem:baffled:

reklama
Dorotav eh Ci lekarze szkoda gadać. Pewnie Cię trochę skrobna te badania ale miejmy nadzieje że znajdziesz przyczyne, szybko wyeliminujesz i jak najszybciej zostaniesz mamusia czego Ci życzę z całego serca ;)

Do góry