reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
RENIA74 witaj. Twoja beta nawet już dziś powinna pokazać wynik ja robiłam 8dpt 3-dniowego zarodeczka i wyszła, wczoraj przez chwilę tez mialam taki zółtobrązowawy śluz zwiększyłam duphaston o pół tabletki i dziś jest ok więc zwiększaj a po za tym ja luteine też biorę 3x1 ale 100.

I wogóle to przyznam się wam do czegoś z tych nudów walnęłam sobie dzis sikańca przed chwila i wyszła mi druga kreseczka ale straszna bladziocha dziś mam 10 dpt.
A taki ze mnie przeciwnik sikańców.

Ja wiem ze duzo z was nie moze wytrzymac i robicie wczesniej bete rozumiem i popieram ale ja zrobie we wtorek wytrzymam nie chce przezywac tego co wtedy wiec wole poczekac teraz moj Misiek bedzie przy mnie bo do Polic kawal drogi mam a nie chce wracac sama bete bym mogla jeszcze zrobic na Uni Lubelskiej ale w Policach to spotkam sie chociaz z lekarzem mam nadzieje ze z Ciepiela bo cos ostatnio mam pecha do
niego punkcje robil mi on transfer pierwszy dr Bączkowski przy crio wizyty mialam u Ciepiela Bączkowski
Glębowski Brelik no i Brelik mi robil crio i pokazal na usg moje babelki ktore sa wemnie zrobilam zdjecie i wszystkim mowie ze mam pierwsze zdjecie mojch dzieci...troche sie rozpisalam...

Witaj Renia. Ja tez mialam invitro w Policach ;) i rozumiem cie z testowaniem-ja tez to odwlekalam i zrobilam ksiazkowo 14dpt. ;) witaj na forum.

Cześć Zobacz załącznik 607729

jak tam Wam niedziela mija ? ja po obiadku u babci :-p teraz leżę i odpoczywam, ale już u siebie w domku :) hehe ... oczywiście jak pokazałam babci zdjęcia co zrobiłam, to musiałam udowodnić że to moje dzieła :-p to złapałam i zrobiłam słonika (ale gapiów miałam, wszyscy z rodziny siedzieli i patrzyli jak produkuję) a oto moje dzisiejsze dzieło : Zdjęcie0047.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0047.jpg
    Zdjęcie0047.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Pisałam to na ''Zakwalifikowanych'' ale powtórzę jeszcze tu, zobaczę co macie do powiedzenia na ten temat. Od dnia punkcji codziennie rano przed wstaniem z łóżka mierzę sobie temp, cały czas utrzymywała sie 37,1- 37,2, wczoraj w 3dpt mialam 36,9, dziś w 4dpt 37,3. Tyle ze mierzę pod pachą a niektórzy mówią, że nie jest to az tak wiarodajne mierzac w tym miejscu.... Po transferze piersi nie bolały mnie az tak jak podczas stymulacji, a od pt znowu ich dotknąć nie mogę, mąż się nawet uśmiecha że troszkę się zmieniły, ale mi sie wydaje ze to pewnie przez te hormony. Kurcze jeszce 5 dni do testowania, tak się boję... Sadzę że to moja głowa zaczyna się nakręcać i wyszukiwać objawów, których jako tako nie ma....

Do góry