reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok : Ja starałam się pózniej to miejsce omijać i nie za blisko pempka tak ok 3-4 cm od . I miałam tylko jednego :tak:

reklama
Ja śmigam do wanny i chcę do lidla podjechać, bo widziałam reklamę, że w lidlu jest jagnięcina, a już od dawna miałam ochotę przetestować, jak to smakuje, bo przyznam się szczerze, że nigdy nie jadłam.

Juhasek może jeszcze poczekajmy do jutra i wtedy się zobaczy:-).

Co do menopuru to ja siniaków nie mialam, ale myslę ze nie powinnaś wbijać się w siniaka ja robiłam raz z jednej strony raz z drugiej

Juhasek statystyk jako takich chyba nie mają, ale jak byłam u mojego i Madzi Doktorka to mi pokazywał ile pacjentek dzwoni do niego ostatnimi czasy, że się udało i powiem Ci, ze te zapiski jego wyglądały naprawdę optymistycznie :) jutro oficjalnie dołączy do nich Madzia :)

hahaha dzięki lenkabar też mam taką nadzieję. Wedłuk tego kalendarza to jestem w 3 tyg. i 5 dniu ciąży hahaha, ale głupek ze mnie:-):-D

Madzia76 jaki glupek? Ciesz się każdą chwilą swojej uprawnionej ciąży i nic się nie mart kropek jest silny i już z Tobą zostsnie ;) A jak mezus pewnie szczęśliwy jak nie eiem ;) Bzibziok mi tylko raz zrobił się spory siniak i nawet nie wiem dlaczego bo zawsze klulam tak samo. Jak
pierwszy raz robilam zastrzyk z menopuru to też się skaleczylam i wylalam pół mieszsnki masskra to mieszanie mnie przerazalo a później już z górki. Rozmawiałam z dr na temat miejsc wklucia i powiedział że nie ma różnicy gdzie wbijam i równie dobrxe mogła bym to robić w ramię ;) ale również klulam na przemian ;)

reklama
Do góry