reklama
Juhasek dokładnie tak w 8dtp beta 28,87 i jutro powtórka.
Madzia76 już się nie mogę doczekać jutrzejszego Twojego wyniku!!!
Każde Wasze powodzenie i dobre wyniki jakoś dodają mi wiary, żę kiedyś się uda
Juhasek87
Fanka BB :)
Madzia76-zastanawiałam się jak to jest w Naszej klinice ze statystykami..ale jak Ty masz ładniutką betę to jakoś mi lżej a za jutrzejszą trzymam kciuki mocno!
Juhasek statystyk jako takich chyba nie mają, ale jak byłam u mojego i Madzi Doktorka to mi pokazywał ile pacjentek dzwoni do niego ostatnimi czasy, że się udało i powiem Ci, ze te zapiski jego wyglądały naprawdę optymistycznie jutro oficjalnie dołączy do nich Madzia
Madzia76 jaki glupek? Ciesz się każdą chwilą swojej uprawnionej ciąży i nic się nie mart kropek jest silny i już z Tobą zostsnie A jak mezus pewnie szczęśliwy jak nie eiem Bzibziok mi tylko raz zrobił się spory siniak i nawet nie wiem dlaczego bo zawsze klulam tak samo. Jak
pierwszy raz robilam zastrzyk z menopuru to też się skaleczylam i wylalam pół mieszsnki masskra to mieszanie mnie przerazalo a później już z górki. Rozmawiałam z dr na temat miejsc wklucia i powiedział że nie ma różnicy gdzie wbijam i równie dobrxe mogła bym to robić w ramię ale również klulam na przemian
pierwszy raz robilam zastrzyk z menopuru to też się skaleczylam i wylalam pół mieszsnki masskra to mieszanie mnie przerazalo a później już z górki. Rozmawiałam z dr na temat miejsc wklucia i powiedział że nie ma różnicy gdzie wbijam i równie dobrxe mogła bym to robić w ramię ale również klulam na przemian
reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
no to fajne satystyki)
Madzia76 ależ napięcie u Ciebie
Madzia76 ależ napięcie u Ciebie
Podziel się: