reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Infinity - Zrób betę 10dpt. Mi ostatnio tak powiedzieli jak byłam na becie. Że 3dpt oraz 7dpt może nic nie pokazać się jeszcze, bo maluszki mogły później się zaimplantować. 10dpt powinno już coś wyjść. Poza tym jak wyszła Tobie druga blada kreska to coś musi być.

Lenkabar - kolejna kurka nioska :-).

reklama
martaczi - no mam pracowity miesiąc, ale powiem Ci, że mam już tak dość tych badań, wyników, lekarzy. Wiecznie gdzieś biegam. W poniedziałek byłam się zapisać na laparo, wtorek okulista, środa badania z krwi i wyniki i tak w kółko. Dobrze, że chociaż Ty wierzysz w mój ciążowy brzuszek :tak:

_Infinity_ - powtórz betę tak jak dziewczyny radzą. &&&&&&&&&&&&&&

montana8 - &&&&&& za transfer, powodzenia.

STYCZEŃ:

29: montana8 -
udany transfer
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
30: Cyryjanka - USG serduszkowe :)
30: agitek - 4 weryfikacja oraz badanie pęcherzykowe
31: _Infinity_ - wysoka betka :)

LUTY:

1: MagdaM33 -
I weryfikacja
1: MARTA12 - wysoka beta
3: dorotav - wizyta u immunologa
3: martaczi - badanie prenatalne
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
10: genna - kolejna wizyta u immunologa

Ostatnia edycja:
STYCZEŃ:

29: montana8 - udany transfer
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
30: Cyryjanka - USG serduszkowe :)
30: agitek - 4 weryfikacja oraz badanie pęcherzykowe
30: lenkabar - II podglądanko
31: _Infinity_ - wysoka betka :)

LUTY:

1: MagdaM33 -
I weryfikacja
1: MARTA12 - wysoka beta
3: dorotav - wizyta u immunologa
3: martaczi - badanie prenatalne
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
10: genna - kolejna wizyta u immunologa

Lilla wszystkie wiezymy w Twój brxuszek na nas wszystkich. Kiedyś będziemy wspominać ten czas z uśmiechem ;) Proszę o dopisanie w kalendarzu 6.02 beta ;) mam nadzieje mega wysoka.

Mmm .. i jak przeżyłaś transfer :-p było tak jak opisywałam ;-) teraz kciuki trzymam za Twoją Kropeczkę niech mocna się czepi mamusi :-D
widzę,że też testujesz 8 - super razem zatestujemy :-D

Mmm .. i jak przeżyłaś transfer :-p było tak jak opisywałam ;-) teraz kciuki trzymam za Twoją Kropeczkę niech mocna się czepi mamusi :-D
widzę,że też testujesz 8 - super razem zatestujemy :-D

wszystko dokładnie tak. tylko było 40 minut opóźnienia i nie mogłam wytrzymać z tym pęcherzem, więc mówię dr na wstępie, że jak nie pójdę go trochę opróźnić to bedzie nieszczęście :) uśmiał się i kazał iść ale trochę zostawić. w ogóle miał dziś świetny humor :)

jak jest ze skurczami macicy po transferze? owinny być czy nie?u mne chyba były jak leżałam z nogami w górze i boję się,że macica kropka nieprzyjęła?

w ogóle mówił, że podają blastka więc mogę testować 7-8

dzwonili w koncu do Ciebie z kliniki czy sama zadzwoniłaś?

Ostatnia edycja:
Mmm z tymi skurczami ja miałam to samo. Ale lekarz powiedział że nie widzi żadnych skurczy. Potem jak wróciłam do domu to jedzcze pare razy się pojawiły ale to nie bolało tylko taki dziwny ścisk nie wiem czy to macica czy jelita już zglupialam :/

reklama
Mmm z tymi skurczami ja miałam to samo. Ale lekarz powiedział że nie widzi żadnych skurczy. Potem jak wróciłam do domu to jedzcze pare razy się pojawiły ale to nie bolało tylko taki dziwny ścisk nie wiem czy to macica czy jelita już zglupialam :/
dosłownie przez minutę czyłam takie delikatne skurcze i jakby drapanie od wewnątrz... takie dziwne

Do góry