reklama
mmm...
Fanka BB :)
pierwsza zasada nie denerwuj się bo to tylko pogarsza sprawę - musisz byc spokojna aby domek dla zarodka był przygotowany i cieplutki ;-) a dzwonili już do Ciebie ? ja też jestem bardzo histeryczna wszystkiego się boje i stresuje ... spokojnie spokój to pierwszy ruch w stronę sukcesu jak coś mogę poczekać i razem zatestujemy mi się nie spieszy z testem, bo nawet jak zrobię to będę bała się sprawdzić wynik
dzwonili w sobotę i mówili ile się zapłodniło. W gamecie nie ma weryfikacji? nie badają bety i progesteronu? Jesteś na l4?
Pyscek
:)
Pyscek – witaj, kiedy testujesz??
powinnam zrobić test 8.02
no niestety bete musisz na swój koszt zrobić przysługuje Ci 2 tyg wolnego po całym zabiegudzwonili w sobotę i mówili ile się zapłodniło. W gamecie nie ma weryfikacji? nie badają bety i progesteronu? Jesteś na l4?
mmm...
powinnam zrobić test 8.02
no niestety bete musisz na swój koszt zrobić przysługuje Ci 2 tyg wolnego po całym zabiegu
szkoda, wiem, ze w niektórych klinikach robią weryfikację ewentualnie zwiększają dawkę luteiny
Jo.M.
Madzia76 - TSH zawsze wzrasta po transferze także nie martw się wyjściowe tsh miałaś dobre także powyżej 2 jest ok. Jeżeli chodzi o progesteron to na 100% bym zwiększyła dawkę na Twoim miejscu , progesteronu nie da się przedawkować także może jest potrzebny a może nie ale na pewno nie zaszkodzi. U mnie w klinice też nie ma weryfikacji ale z tego co tu zaobserwowałam to dziewczyny po 1 weryfikacji zawsze zwiększały dawki progesteronu. Jeżeli nie jesteś pewna to po prostu zadzwoń do lekarza i powiedz mu o wynikach. /////////////////////////Jogo - leż kobieto ile się da. Widzisz jaka dzielna ta Twoja dzidzia. Wszystko będzie dobrze. Buziaki
Jo.M. dzięki za informacje o tym że tsh wzrasta to słyszałam wiec sie tym jakos strasznie nie martwię ale z tym progesteronem to też mi sie wydaje że trzeba luteinę zwiekszyć w takim razie od dziś wieczora wezme 3x2 100 lutki i zobaczymy. W piatek zamierzam zrobić bete to bedzie 8dpt zobaczymy co z tego wyjdzie. A mój lekarz nie odbiera wrrrr. Ale on uaważa ze te wyniki absolutnie nic nie daja bo podaje sie leki i progesteron i tak jest sztuczny tylko po co w takim razie je dawać???
Jogo masz wspaniałe silne Dziecko!! coś mi się wydaję, że nie ma szans, żeby Cię opuściło
a ja się bardzo denerwuję przed jutrzejszym podglądankiem, a mam je dopiero 17:40 :/ kłuje mnie mocno jeden jajnik, ten w którym zawsze robi się torbiel... i boje się, ze znów tam jest. Miała któraś z Was torbiel w trakcie stymulki do IVF?
a ja się bardzo denerwuję przed jutrzejszym podglądankiem, a mam je dopiero 17:40 :/ kłuje mnie mocno jeden jajnik, ten w którym zawsze robi się torbiel... i boje się, ze znów tam jest. Miała któraś z Was torbiel w trakcie stymulki do IVF?
Pyscek
:)
no ja mam 2 x 1 luteinie a dupka 3x1szkoda, wiem, ze w niektórych klinikach robią weryfikację ewentualnie zwiększają dawkę luteiny
ile miałaś zarodków ?? ile Ci pobrali ?
reklama
Podziel się: